Type to search

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Μπάγερν Μονάχου Μπαρτσελόνα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Στα ραντάρ της ο Ζίλε ενόψει καλοκαιριού

Share
Η Μπαρτσελόνα τσεκάρει την περίπτωση του Νίκλας Ζίλε για το καλοκαίρι, σε περίπτωση που ο Γερμανός στόπερ μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου.
Η Μπαρτσελόνα έχει στα υπόψιν της τον κεντρικό αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου, Νίκλας Ζίλε, ενόψει του καλοκαιριού, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Γερμανία και Ισπανία.
Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός των Βαυαρών έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπάγερν για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Οι δύο ομάδες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, λόγω της προσπάθειας των Βαυαρών να αποκτήσουν Πέδρι και Ντεστ, χωρίς να έρθουν σε επαφή πρώτα με τον σύλλογο.
Ο Ζίλε δεν είναι ο μόνος στον οποίο έχουν στοχεύσει οι μπλαουγκράνα, καθώς έχουν βολιδοσκοπήσει και τους νεαρούς Κενάν Γιλντίζ και Γκάμπριελ Βίντοβιτς, οι οποίοι αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν. Ο Ζίλε αγωνίζεται στους πρωταθλητές Γερμανίας από το 2017. Συνολικά έχει αγωνιστεί 157 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό έξι γκολ.
Παναγιώτης Τριαντόπουλος
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *