Type to search

Επίσημο Ολυμπιακός Παυλίδης Τσίριτς

Αλεξάνταρ Τσίριτς: Και επίσημα στο τιμόνι της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού

Share

Ο Αλεκσάνταρ Τσίριτς θα επιστρέψει την Κυριακή από το Βελιγράδι για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας

 

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 45χρονο Σέρβο τεχνικό, που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της αντικατάστασης του Χάρη Παυλίδη στην τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ο Τσίριτς έχει έρθει από την την Κυριακή στην Ελλάδα, είχε μια πρώτη γνωριμία με τις παίκτριες στην προπόνηση της Τρίτης (18/1) και σήμερα αναχώρησε για το Βελιγράδι προκειμένου να διευθετήσει κάποια διαδικαστικά θέματα.

Ο Σέρβος προπονητής θα επιστρέψει στη χώρα μας την Κυριακή για μόνιμη εγκατάσταση. Στον «ερυθρόλευκο» πάγκο στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι (20:45) με τον Νηρέα Χαλανδρίου για τη 10η αγωνιστική της Α1 γυναικών θα βρίσκεται ο Κώστας Χατζηδάκης.

 

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς ξεκίνησε την προπονητική το 2013 από τα ηλικιακά τμήματα της Εθνικής Σερβίας, αφού ολοκλήρωσε μια σπουδαία καριέρα ως αθλητής. Το 2015 εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας της χώρας του και από τότε μέχρι και σήμερα ήταν στην Εθνική ομάδα του Ιράν. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές για τον ίδιο μιας και πρέπει να φορέσει τα παππούτσια ενός προπονητή που σάρωσε τα πάντα με τις ερυθρόλευκες τα τελευταία χρόνια.

 

Επιμέλεια: Μάνος Φυρογένης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *