Type to search

ΡΟΥΚΕΤΕΣ Μάιλς:Μου χρωστάει ο Προμηθέας,δεν πληρώνει την επέμβαση!

ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΡΟΥΚΕΤΕΣ Μάιλς:Μου χρωστάει ο Προμηθέας,δεν πληρώνει την επέμβαση!

Share

Ο Αϊζάια Μάιλς προχώρησε σε μια αποκάλυψη-γροθιά στο στομάχι που δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της…νέας εποχής που ευαγγελίζεται ο πρόεδρος της ΕΟΚ και ιδιοκτήτης του Προμηθέα.Συγκεκριμένα δηλώνει ότι:

«Στα μέσα της σεζόν είχα τραυματισμό στο γόνατο. Αυτό συνέβη πριν το διάλειμμα των εθνικών ομάδων. Το γόνατο πονούσε πολύ. Η ομάδα σε εκείνο το σημείο είπε να παίξω για 3 παιχνίδια και στο διάλειμμα να κάνω PRP. Έπαιξα με πόνο τα παιχνίδια μέχρι το διάλειμμα των εθνικών ομάδων.

Το γόνατο συνέχισε να πονάει και τότε ρώτησα το κλαμπ αν μπορώ να κάνω μαγνητική για το πόδι μου και να πάρω μια δεύτερη γνώμη. Ένας γιατρός στην Ελλάδα, ένας στις ΗΠΑ και ένας στη Λιθουανία μου είπαν το ίδιο πράγμα, ότι το γόνατο χρειάζεται επέμβαση. Το είπα στον γιατρό και στην ομάδα και συμφώνησαν. Η ομάδα πήγε τις εξετάσεις μου και εκείνος ο γιατρός με τη σειρά του είπε ότι θέλω επέμβαση. Πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με κάλεσαν στο λόμπι του ξενοδοχείου από την ομάδα και μου ζήτησαν να παίξω με τον Παναθηναϊκό και εγώ αποφάσισα ότι δεν θα έπαιζα γιατί το γόνατο χρειάζεται επέμβαση. Εγώ έμεινα στην Αθήνα και η ομάδα επέστρεψε στην Πάτρα μετά από το παιχνίδι.

Μετά ακολούθησε το παιχνίδι με την Βενέτσια και μου ζήτησαν το ίδιο πράγμα και εγώ αρνήθηκα. Έτσι το κλαμπ μου επέβαλε πρόστιμο 16.500 δολάρια επειδή δεν έπαιξα με τον Παναθηναϊκό και δεν εμφανίστηκα σε μια προπόνηση. Απαίτησαν συγγνώμη από μένα ενώ ήξεραν ότι έπρεπε να κάνω επέμβαση στο γόνατο μου. Όταν είπε ο ατζέντης μου ότι χρειάζεται επέμβαση το γόνατο εκείνοι αρνήθηκαν να πληρώσουν και δεν ήθελαν να πληρώσουν τίποτα για την επέμβαση. Πλήρωσα μόνος μου την επέμβαση και η ομάδα επέβαλε πρόστιμο και με άφησε εκτός.

Από την ομάδα δεν άφησαν να πάω σε κάποιον άλλο Έλληνα γιατρό, αν και είμαι Αμερικανός και δεν ξέρω κανέναν στην Ελλάδα. Δεν ήθελαν να δω άλλον γιατρό η άλλον φυσιοθεραπευτή. Από τον Νοέμβριο δεν με έχουν πληρώσει, δεν πλήρωσαν ούτε τα χρήματα του Δεκεμβρίου. Δεν έχω επαφή με κανέναν από την ομάδα, παρά μόνο με τους συμπαίκτες μου».

Μιλώντας για τη στάση των συμπαικτών του τόνισε πως από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό του. «Οι συμπαίκτες μου με στήριξαν και έλεγαν ότι δεν συμφωνούσαν με την στάση της ομάδας απέναντι μου. Όταν πήγα στην προπόνηση κανείς από την ομάδα δεν νοιάστηκε για την κατάσταση μου, είχα μόνο την στήριξη των συμπαικτών μου».

Όπως είναι φυσικό η κατάσταση αυτή του αφήνει τεράστια πικρία καθώς «πριν υπογράψω είχα ακούσει πως ο Προμηθέας είναι οικογένεια και έχει πολύ ψηλά στον αξιακό του κώδικα την έννοια του σεβασμού. Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν σε καμία ομάδα που πήγα στην καριέρα μου όλα αυτά τα χρόνια».

Το επόμενο βήμα για τον εκρηκτικό άσο είναι ένα, η προσφυγή στη FIBA. «Θα χτίσουμε την υπόθεση για να πάνε στην FIBA. Για μένα ο τραυματισμός αυτός στο γόνατο σημάνει και το τέλος της σεζόν, καθώς θα πρέπει να μείνω εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα. Εγώ θέλω τα χρήματα που δούλεψα. Εκείνοι δεν πλήρωσαν ούτε την επέμβαση, δεν μου έδωσαν μισθούς από τον Νοέμβριο. Γι’αυτό τώρα θα διεκδικησω όλα τα χρήματα του συμβολαίου μου δικαστικώς».

Παρά την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε Προμηθέα και Μάιλς όπως αποκάλυψε ο Αμερικανός «ακόμα δεν είμαι ελεύθερος επισήμως. Είμαι απλήρωτος για 40 μέρες από τον Προμηθέα και αυτή η κατάσταση είναι χάλια», για να τονίσει στη συνέχεια πως «θέλω από την επόμενη σεζόν να είμαι υγιής και να πάω σε μια ομάδα που θα έχει υψηλούς στόχους και θα φροντίζει καλύτερα τους παίκτες από τον Προμηθέα».

Όπως όλοι καταλαβαίνουν αυτές οι αποκαλύψεις πρέπει να ερευνηθούν σε βάθος και να μην κουκουλωθούν!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *