Type to search

ΑΓΓΛΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Ατλέτικο Μαδρίτης Κεντρική ΚΥΠΕΛΛΟ Κύπελλο Ισπανίας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα:Σφαγή στο Ανοέτα!

Share

Καλησπέρα φίλοι μου,

Δυστυχώς η στήλη τον τελευταίο καιρό δεν έχει ρέντα.

Την Κυριακή δώσαμε το ντέρμπι αιωνίων Goal/Goal και είδαμε μια δυσφήμηση του αθλήματος.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε με το Αταλάντα-Ίντερ.Επιθετικές ομάδες και έμειναν και αυτές στο 0-0.

Θα γυρίσει όμως που θα πάει.Σήμερα Τετάρτη έχει παντού κύπελλα αλλά εμείς θα τα αποφύγουμε.

Ρέντινγκ-Λούτον

Εξ αναβολής ματς για την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας.

Η Λούτον έχει 4 ματς λιγότερα και αν τα πάρει θα είναι στην χειρότερη περίπτωση στην 5η θέση.Πολύ καλή επιθετικά μετράει 4/5 τελευταία ματς Over 2,5.Εκτός θα είναι ο Κόρνικ.

Η Ρέντινγκ ξεκίνησε την χρονιά με στόχο τα πλέι οφ ανόδου.Αλλά πλέον κοιτάει τον υποβιβασμό.Πολύ κακή αμυντικά,έχει δεχθεί σε 18 μέρες που έχει παίξει 4 παιχνίδια 13(!!!) γκολ.Εννοείται ολα έληξαν Over 2,5.Απουσιάζουν οι Μειτέ και ΜακΙντάιρ.

Δεν βλέπω πως δεν θα ανοίξει το παιχνίδι.Και η απόδοση είναι προκλητική.

Πρόβλεψη:Over 2,5 σε απόδοση 2

Σοσιεδάδ-Ατλέτικο Μαδρίτης

Μεγάλο ντέρμπι στις 22:00 στο Ανοέτα για τους 16 του Κόπα Ντελ Ρευ.Μονό ματς και σε περίπτωση ισοπαλίας έχουμε παράταση και πέναλτυ.

Η Σοσιεδάδ ξεκίνησε πολύ καλα στο πρωτάθλημα και συνεχίζει εξίσου καλά.Βρίσκεται 5η ισόβαθμη με την σημερινή της αντίπαλο.Το κύπελλο το θεωρεί μεγάλο της στόχο και θέλει να επαναλάβει την κατάκτηση του 2020.Απουσιάζει ο καλύτερος της παίχτης.Ο φορ Ίσακ.Επίσης εκτός είναι οι Μονρεάλ και Κάρλος Φερνάντεθ.

Η Ατλέτικο δεν είναι το ίδιο καλή με πέρυσι.Είναι πολύ πίσω στο πρωτάθλημα και θεωρεί ότι το κύπελλο θα είναι το φάρμακο σε μια αποτυχημένη χρονιά γι αυτούς.Απουσιάζουν οι Γκριεζμάν,Κοντόγκμπια και Γιορέντε.

Πολύ δύσκολο το ματς να προβλέψουμε τι θα γίνει.Στην Σοσιεδάδ όμως λείπει ο φορ Ισάκ και η απόδοση στην πρόκριση της Ατλέτικο με δελεάζει πολύ.

Πρόβλεψη:Πρόκριση Ατλέτικο Μαδρίτης σε απόδοση 2

Αυτά από εμένα.Πάμε να το γυρίσουμε το φύλλο.Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.Ραντεβού όπως πάντα το Σάββατο με μπόλικα ματσάκια.

Τσεσμελής Αντώνης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *