Type to search

Super League 2 Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Share

Σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, πολλές μάχες, αλλά και θέαμα η Καλλιθέα επικράτησε του Εργοτέλη το απόγευμα της Κυριακής, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθεας Γρηγόρης Λαμπράκης με 3-2. Τα γκολ για τους γηπεδούχους, τα σημείωσαν οι Μουνιέ (18′, 45′) και Κωστίκα (39′), ενώ για τους Κρητικούς οι Κωστανάσιος και Μπουρσέλης. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Λεωνίδα Βώκολου έφτασε τους 21 βαθμούς σε 9 παιχνίδια και παρέμεινε 4η, αλλά με παιχνίδια λιγότερα από τους κατόχους των τριών πρώτων  θέσεων, της Καλαμάτας, της ΑΕΚ Β’ και του Λεβαδειακού που προπορεύεται με 25 σε 12 παιχνίδια.

 

Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά από νωρίς με τις δύο ομάδες να ψάχνουν αμφότερες το γκολ. Η πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία της Καλλίθέας μετουσιώθηκε σε γκολ από τον Άντονι Μουνιέ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος γύρισμα του στόπερ του Εργοτέλη, έκλεψε τη μπάλα μες τη μικρή περιοχή, πέρασε τον Τσέλιο και πλάσαρε σε κενό τέρμα κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 18‘. Η χαρά για την ομάδα του Ελ Πάσο δεν κράτησε πολύ καθώς 8 λεπτά αργότερα ο Κωστανάσιος μπήκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι, το οποίο συνέχεια η ομάδα του Ηρακλείου πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα το οποίο και βρήκε με μία καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του αρχηγού της του Μπουρσέλη γράφοντας το 1-2 στο 36.

Τρία λεπτά αργότερα ο σέντερ φορ της Καλλιθέας βρέθηκε από τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, ωστόσο το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Κωστίκα με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έφερε το ματς στα ίσια (2-2)στο 39′.Η ομάδα του Λεωνίδα Βώκολου έφτασε στη δική της ανατροπή πριν κλείσει το ημίχρονο, αφού στο δευτερο λεπτό των καθυστερήσεων από τα τρία που έδειξε ο επόπτης, ο Άντονι Μουνιέ έγραψε από κοντα το 3-2, που έμμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, αφού και οι δύο ομάδες ήταν πιο προσεκτικές στα μετόπισθεν. Ο Εργοτέλης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης ωστόσο, δε κατάφερε να σημειώσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία και έτσι το παιχνίδι έληξε υπέρ της Αθηναϊκής ομάδας.

 

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, ο ταλαντούχος φουλ μπακ Λεωνίδα Ρώσση μίλησε στο Γιώργο Φραγκάκη για την νίκη της ομάδας του.

 

 

Πολλές εναλλαγές στο σκορ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ποια είναι η άποψη σου για το παιχνίδι;

Ξεκινήσαμε καλά, μετά δεχθήκαμε 2 γκολ πολύ γρήγορα, την ανατροπή δηλαδή το 1-2. Βγάλαμε όμως αντίδραση και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι πριν τελειώσει το ημίχρονο, πράγμα πολύ σημαντικό για εμάς. Το παιχνίδι γενικά είχε πάρα πολύ υψηλή ένταση, πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη.

Το ημίχρονο πήγατε στα αποδυτήρια με 3-2 υπέρ σας. Τι συζητήσατε; Θέλατε να ρίξετε το ρυθμό και να κάνετε διαχείριση ή θέλατε να συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό;

Θέλαμε να συνεζίσουμε στο ίδιο τέμπο και να πάρουμε τη νίκη.

Σε έχουμε δει φέτος να παίζεις και μπακ και εξτρέμ, σήμερα αγωνίστηκες ως μπακ, ποια θέση προτιμάς;

Η θέση μου είναι αριστερό μπακ αλλά μπορώ να αγωνιστώ με την ίδια ευκολία και ως αριστερό εξτρέμ, μου αρέσει και να ανεβαίνω.

Τι πιστεύεις για την ομάδα και το μέλλον της;

Έχουμε τη νοοτροπία του να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει, και είμαστε χαρούμενοι ως τώρα.

 

Καλλιθέα: Στρέζος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Κύργιας, Κουλτζόπουλος(69′), Μπουλούλης, Μασιέλ, Σαντάνα(65′), Μουνιέ (60′), Κυνηγόπουλος, Κωστίκα, Χασανμπέγκοβιτς (30′), Τσιντόνης (25′), Νάτσης (21′)
Προπονητής: Λεωνίδας Βώκολος

Εργοτέλης:Τσέλιος, Κατσούρι(71′), Σερβιλάκης (79′), Κόλα, Μίκο, Βουτσάς (60′), Μπουρσέλης, Πέιος, Κωστανάσιος, Κοκκίνης(60′), Φαράγκ(45′) Κόνραντ (45′), Μπουτσάκης (30′), Αμπουλάχι (30′), Ντουμάνης (19′), Ποζαντζίδης (11′)

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *