Type to search

ΕΒΕΡΤΟΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΡΑΦΑ ΜΠΕΝΙΤΕΘ

Πρέμιερ Λιγκ: Εύκολη νίκη Λίβερπουλ, δράμα στο Λονδίνο, πάει ο Μπενίτεθ από την Έβερτον

Share

Στην 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, όπου αν και το ντέρμπι Τότεναμ-Άρσεναλ δεν πραγματοποιήθηκε το ενδιαφέρον δεν έλλειψε μιας και σε δύο αγώνες είδαμε 8 γκολ, αλλά και την απόλυση του Μπενίτεθ.

Πίσω στις νίκες οι «Reds»…

H Λίβερπουλ κέρδισε 3-0 την Μπρέντφορντ, πήγε στην 2η θέση και μείωσε την διαφορά από την πρώτη Σίτυ στους 11 βαθμούς με ένα ματς λιγότερο. Στο 44′ άνοιξε το σκορ ύστερα από κόρνερ του Άρνολντ να βρίσκει τον Φαμπίνιο και εκείνος από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Τα ακραία μπακ της Λίβερπουλ έδειξαν την ποιότητα τους στον αγώνα. Αυτή την φορά ο Ρόμπερτσον με σέντρα πήρε ασσίστ λόγω της καρφωτής κεφαλιάς του Τσάμπερλεϊν. Το 3-0 ήρθε από λάθος της άμυνας της Μπρέντφορντ, ο Φιρμίνο έκλεψε και έδωσε στο «πιάτο» το γκολ στον Μιναμίνο.

«Θρίλερ» με πέντε γκολ στο Λονδίνο…

Η 15η Λίντς πήρε την δεύτερη της συνεχόμενη νίκη και δυσκόλεψε την προσπάθεια της Γουέστ Χάμ για τετράδα. Ακόμα και αν η ομάδα του Λονδίνου ισοφάρισε δύο φορές δεν άντεξε την πίεση και λύγισε χάρις το εξαιρετικό χατ-τρικ του πρωταγωνιστή του αγώνα Χάρισον. Η Λίντς μάζεψε πολύτιμους βαθμούς για την εξασφάλιση της παραμονής στο πρωτάθλημα, αντιθέτως η Γουέστ Χαμ παραμένει στο +2 από την Άρσεναλ αλλά με δύο παραπάνω αγώνες.

Τέλος η εποχή Μπενίτεθ…

Η Έβερον ανακοίνωσε την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ σήμερα. Από τα άσχημα αποτελέσματα και την 16η θέση στο πρωτάθλημα φαινόταν πως πια ήταν θέμα χρόνου να απομακρυνθεί ο Ισπανός τεχνικός. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο πιο πρόσφατος αγώνας, η ήττα από την Νόργουιτς.

 

Γιώργος Δέδες

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *