Type to search

Ε.Π.Σ.ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΣ Αθηνών ΚΕΝΤΡΙΚΗ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Ζωγράφου-Χολαργός 0-4: Επίδειξη ανωτερότητας στο Γρ. Λαμπράκης.

Share

Το απόγευμα του Σαββάτου 15/1 η ομάδα του Αστέρα Ζωγράφου φιλοξένησε τον Χολαργό για την 14η αγωνιστική του 2ο ομίλου της Ά κατηγορίας για την ΕΠΣ Αθηνών.

Οι δύο ομάδες ακολουθούν εντελώς αντίθετες πορείες την φετινή χρόνια. Ο Χολαργός βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μόλις τρεις βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΑΤΤΑΛΟ ενώ η ομάδα του Αστέρα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Ο αγώνας:

Το ματς άρχισε με τις δυο ομάδες το πρώτο δεκάλεπτο να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους και να έχουμε αρκετές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου. Στην συνέχεια η φιλοξενούμενη ομάδα ανέβασε αρκετά ρυθμό και βρισκόταν διαρκώς έξω από την περιοχή του Σαμοΐλη. Στο 14ο λεπτό είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς με τον Μπαλαχτζή να πιάνει σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Χατζή και να εξουδετερώνεται από τον τερματοφύλακα του Αστέρα. Δυο λεπτά αργότερα, μετά από φάση διαρκείας ο Τσαγκάρης υποδέχεται την μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων  και στην προσπάθεια του να έρθει σε θέση βολής ανατρέπεται και ο κύριος Αλαμπέη δείχνει την άσπρη βούλα. Εκτελεστής του πέναλτι ο Μολφέσης, ο πορτιέρο του Χολαργού που μετρά 4 γκολ την φετινή αγωνιστική περίοδο από τα 11 βήματα. Μετά το 0-1 η εικόνα δεν αλλάζει και πολύ, ο Χολαργος ελέγχει το παιχνίδι και ψάχνει και δεύτερο γκολ με τους γηπεδούχους να μην δείχνουν ότι μπορούν να αντιδράσουν. Ένα γκολ που θα έρθει στο 28’ από κεφαλιά του Χατζή μετά από σέντρα του Σκουμά. Μοναδική ευκαιρία για τον Αστέρα ένα σουτ του Mendy στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου που μπλόκαρε ο Μολφέσης.

Στο δεύτερο μέρος ο Χολαργός μπαίνει να τελειώσει την υπόθεση νίκη! Πριν καν συμπληρωθούν 10 λεπτά ο νεοεισερχόμενος Καρράς βγάζει μια πολύ γλυκιά σέντρα και ο Χατζής με ωραίο γυριστό σουτ θα κάνει το 0-3. Η ομάδα του Ζωγράφου άρχισε να παίρνει μπάλα σιγά σιγά και στο 69’ μετα από σέντρα του Εξηνταρή με αποδέκτη τον Mendy χάνει ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο ρυθμός έπεφτε όσο περνούσε η ώρα και οι δυο ομάδες δεν έβρισκαν κάποια αξιόλογη  φάση πλην κάποιων ακίνδυνων σουτ από μακρινή απόσταση. Στο 85’ όμως μια πανέμορφη μπαλιά τριάντα μέτρων από τον Μυλωνά βγάζει μόνο του με τον τερματοφύλακα τον Τριάντη ο οποίος με όμορφη τριπλά τον περνάει και γράφει το τελικό 0-4.

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ:

ΣΑΜΟΪΛΗΣ, ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ, ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Δ.( ΒΡΑΧΙΜΗ 45’), ΚΥΡΙΑΖΗΣ( ΡΟΥΣΙΤ 75’), ΕΞΗΝΤΑΡΗΣ, ΚΑΛΚΑΝΗΣ, ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ, ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ( ΤΣΟΒΑΡΑΣ 45’), ΤΖΙΓΚΟΣ, MENDY, ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Σ.( ΒΑΣΙΛΑΣ 75’)

 

 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ:

ΜΟΛΦΕΣΗΣ, ΝΤΟΒΑΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ, ΜΠΑΛΑΧΤΖΗΣ( ΧΑΤΖ/ΚΥΡΙΑΚΟΣ 80’), ΜΙΧΕΛΗΣ, ΤΣΙΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ( ΚΑΡΑΣ 45’), ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΣ( ΤΡΙΑΝΤΗΣ 75’), ΤΣΙΑΝΤΗΣ( ΜΥΛΩΝΑΣ 45’), ΣΚΟΥΜΑΣ(ΚΩΝΣΤΑΣ 87’)

 

 

ΔΑΝΙΗΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

   

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *