Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η συνέντευξη τύπου του Ολυμπιακός-Ιωνικός

Share

Η συνέντευξη τύπου του Ολυμπιακός-Ιωνικός

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Ιωνικό εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι προερχόμενοι από την ήττα από την Φενέρ. Μοιράσαμε τον χρόνο και αντιμετωπίσαμε τον Ιωνικό όπως έπρεπε για σαράντα λεπτά. Το ζητούμενο για εμάς είναι να βρούμε πάλι τη χημεία που χάσαμε λόγω κορονοϊού και λόγω του διαστήματος που δεν είχαμε προπονήσεις ομαδικές και παιχνίδια. Αυτό στην ουσία λύνεται μόνο με τα παιχνίδια. Άρα τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και εκείνα που έρχονται θα πιστοποιήσουν αν δουλεύουμε σε καλό επίπεδο. Πρέπει να μείνουμε συμπαγείς, το επόμενο διάστημα για όλες τις ομάδες, αλλά και για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Οι αναβολές στην Ευρωλίγκα θα φορτώσουν πάρα πολύ το πρόγραμμά μας με συνεχόμενες ίσως και τρεις εβδομάδες στην σειρά με διπλά ματς στην Ευρωλίγκα συν αυτά του πρωταθλήματος και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση”.

Ο προπονητής του Ιωνικού, Κούρο Σεγκούρα, τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Για εμάς ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Υποφέραμε ειδικά στον τομέα των ριμπάουντ, όπου κυριάρχησαν απόλυτα. Ξέραμε πως μετά την ήττα από την Φενέρ ο Ολυμπιακός θα έμπαινε πολύ επιθετικά. Πήρε από την αρχή μια μεγάλη διαφορά. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας και να είμαστε έτοιμοι για το κρίσιμο ματς που έρχεται”.

ΓΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *