Type to search

ΑΡΣΕΝΑΛ Κορωνοϊός Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Σοκ με Ομπαμεγιάνγκ- Ο κορονοϊός του προκάλεσε καρδιακό πρόβλημα

Share

   Ο Γκαμπονέζος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής στην χθεσινή αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας με την Γκάνα για το Κόπα Άφρικα, λόγω καρδιακών προβλημάτων που του προκάλεσε ο ιός!!!

Ο Ομπαμεγιάνγκ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις 6/1 μαζί με τους συμπαίκτες του Λεμινά και Μεγιέ με την άφιξη τους στο Καμερούν, το οποίο φιλοξενεί το φετινό Κόπα Άφρικα. Για το λόγο αυτό οι τρεις ποδοσφαιριστές αποκλείστηκαν από την αποστολή της εθνικής τους ομάδας για τον πρώτο αγώνα  με αντίπαλο τις Κομόρες.

Ο επιθετικός της Άρσεναλ στις 14/1 και στην προπόνηση της εθνικής του ομάδας είχε έντονη ενόχληση στην περιοχή της καρδιάς κάτι που τον οδήγησε να αποχωρήσει αμέσως και να υποβληθεί σε εξετάσεις από τις οποίες έγινε γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Εχθές η  ομοσπονδία της Γκαμπόν ανακοίνωσε πως ο 32χρονος επιθετικός της Άρσεναλ αντιμετώπιζε καρδιακό πρόβλημα που προκλήθηκε από το γεγονός πως νόσησε από τον ιό.  Αυτό τον καθιστά προς το παρόν εκτός πλάνων της εθνικής του ομάδας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Η είδηση αυτή όπως είναι φυσικό εκτός από τον παγκόσμια αθλητική κοινότητα, θορύβησε και την ίδια την Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, φρόντισαν να επικοινωνήσουν με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και ο ίδιος καθησύχασε το ιατρικό επιτελείο των «Κανονιέρηδων», αναφέροντας τους πως αισθάνεται καλά, προπονούνταν κανονικά αυτές τις ημέρες κι ότι το περιστατικό ήταν κάτι της στιγμής.

 

Από Βασίλης Κατσανιώτης

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *