Type to search

ΑΘΛΕΤΙΚ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2: Στον τελικό του Σούπερ Καπ οι Βάσκοι

Share

Η Αθλέτικ επικράτησε της Ατλέτικο Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής όπου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ.

Σε μία αναμέτρηση που όλα συνέβησαν στο 2ο ημίχρονο, οι Βάσκοι ήταν καλύτεροι και με 2 γκολ από το 77′ και μετά έφεραν τούμπα το ματς και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προηγήθηκε με αυτογκόλ του Ουνάι Σιμόν (62′) μετά από σουτ του Ζοάο Φέλιξ και την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και να καταλήγει στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα οι παίχτες της Μπιλμπάο έδειξαν χαρακτήρα και πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού χάνοντας ευκαιρίες, με τον Μαρθελίνο να ρισκάρει με τριπλή αλλαγή και να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Στο 77′ ο Άλβαρεθ ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Νίκο Γουίλιαμς (μικρό αδερφό του Ινιάκι) να σκοράρει στο 81′ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Όμπλακ.

Στα επόμενα λεπτά της αναμέτρησης οι ροχιμπλάνκος έδειξαν να μην μπορούν να αντιδράσουν, ενώ έμειναν με δέκα παίχτες στις καθυστερήσεις λόγω της αποβολής του Χιμένεθ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

 

Στέργιος Σπυρόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *