Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Ανακοίνωσε Κρις Γουντ η Νιουκάστλ

Share

Μετά τον Κίεραν Τρίπιερ, η Νιουκάστλ ολοκλήρωσε και δεύτερη χειμερινή μεταγραφή, καθώς προέβη στην απόκτηση του Κρις Γουντ, για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Στην μάχη για παραμονή στην Premier League, η Νιουκάστλ πλέον θα έχει ένα ακόμη «όπλο». Πρόκειται φυσικά για τον Κρις Γουντ, για τον οποίο οι «καρακάξες» δαπάνησαν σχεδόν 25 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Μπέρνλι. O 30χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με την ομάδα του αγγλικού βορρά.

Ο Γουντ έχει σημειώσει φέτος 3 γκολ σε 19 συμμετοχές με την φανέλα των «κλάρετς», η οποίοι επίσης εμπλέκονται στα σενάρια υποβιβασμού. Ο Νεοζηλανδός δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στην Γουότφορντ, μια αναμέτρηση με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και είναι πολύ πιθανό να συμβεί αφού ο βασικός φορ της Νιουκάστλ, Καλούμ Γουίλσον θα μείνει εκτός δράσης για 8 εβδομάδες.

«Αυτή είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα και χαίρομαι που είμαι παίκτης της Νιουκάστλ. Έχω παίξει στο Σεντ Τζέιμς Παρκ αρκετές φορές και είναι καταπληκτικό μέρος, οπότε το να έχω την ευκαιρία να εκπροσωπώ αυτή την ομάδα με αυτούς τους υπέροχους φιλάθλους πίσω από μένα και τους συμπαίκτες μου είναι πολύ ιδιαίτερο. Ο σύλλογος και ο προπονητής ήταν άριστοι σε αυτή τη διαδικασία και ανυπομονώ αλήθεια να μπω στο γήπεδο και να ξεπληρώσω την πίστη που μου έχουν, στο επόμενο σημαντικό κομμάτι της σεζόν», ήταν μερικά από τα λόγια του Γουντ αμέσως μετά την παρουσίαση του.

 

Βασίλης Βασιλείου

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *