Type to search

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Ολυμπιακός: Κλείνει τον 21χρονο μέσο της Παρί, Μπαντιογκού Φαντιγκά

Share

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 21χρονου Μπαντιογκού Φαντιγκά, ο οποίος αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι ερυθρόλευκοι τον έφεραν στην Ελλάδα και αναμένεται άμεσα να πέσουν οι υπογραφές και προορίζεται αρχικά για την Β’ ομάδα.

Παίκτης του Oλυμπιακού αναμένεται να γίνει ο 21χρονος, Μπαντιογκού Φαντιγκά, με ύψος 1.78, ο οποίος αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε στην Ελλάδα, οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει μαζί του και όλα δείχνουν deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα, φέρεται να έχει περάσει ήδη από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Ο παίκτης προορίζεται αρχικά για την Β’ ομάδα των Πειραιωτών που αγωνίζεται στη Super League 2.

Ο Φαντιγκά γεννήθηκε στις 15/01/2001 στο Παρίσι και έχει καταγωγή από το Μάλι. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, αλλά έχει ευχέρεια να παίξει σε όλες τις θέσεις στο κέντρο. Εντάχθηκε στις ακαδημίες της Παρί το 2013, στα 18 του υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικά συμβόλαιο και τώρα ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα, ενώ πέρασε και από ένα διάστημα δανεισμού στη Μπρεστ την περασμένη χρονιά.

Παναγιώτης Τριαντόπουλος
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *