Type to search

Γιάννης Αναστασίου Κεντρική ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΠΑΟΚ: Mε Ροντρίγκο βασικό και Τσόλακ- Ζαμπά στον πάγκο!

Share

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Στον πάγκο του δικεφάλου του βορρά βρίσκονται οι Τσόλακ και Ζαμπά.

Με τον Ζοσέ Μπότο να συνοδεύει την αποστολή του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει και πολλές επιλογές για το σημερινό παιχνίδι λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο ΠΑΟΚ όλες τις προηγούμενες μέρες ελέω κόβιντ, ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας ξεκινάει στην αρχική 11άδα με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια τους Ροντρίγκο, Μιχαηλίδη, Ίνγκασον και Λύρατζη από τα αριστερά προς τα δεξιά. Αξίζει να σημειωθεί πως η έκπληξη με την χρησιμοποίηση του Βραζιλιάνου μπακ είναι άμεσα συνυφασμένη και με την απουσία των Σίντκλεϊ και Βιεϊρίνια.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής βρίσκονται οι Κούρτιτς, Τσιγγάρας και Αουγκούστου με τον τελευταίο να παίζει ως δέκα και τους Μουργκ, Μιτρίτσα στις πτέρυγες, λόγω και της απουσίας του τιμωρημένου Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Στην κορυφή βασικός ξεκινάει ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Στον αντίποδα ο Γιάννης Αναστασίου παρατάσσει και αυτος την ομάδα του σε σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μελίσσας ενώ από τα δεξιά προς αριστερά της άμυνας θα αγωνιστούν οι Λούι, Μαλής, Βργκοτς και Κορνέλιους. Στα χαφ είναι οι Τσιγγάρας,Φλόρες και στις πτέρυγες θα παίξουν οι Ντουάρτε και Μπαρπόσα, ενώ δεκάρι θα παίξει ο Μεντόσα. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Βέργος.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *