Type to search

ATP CUP Australian Open COVID19 Novak Djokovic Tenis Διεθνή ΔΙΕΘΝΗ Εξελίξεις ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Επιτροπή Επαγγελματιών Αντισφαιριστών Κορωνοϊός ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Κρούσματα ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ Τένις ΤΕΝΝΙΣ

Ο σταρ του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς έσπασε την καραντίνα ενώ ήταν θετικός στο ιό.

Share

Ενα από τα μεγαλύτερα ονόματα της αντισφαίρισης, Νόβακ Τζόκοβιτς είχε προσβληθεί από το ιό, είχε σπάσει τα δεσμά της καραντίνας.

 

Σε δημοσίευση του στο Instagram αναφέρει ότι έγιναν λάθη στα έγγραφα του για τη συμμετοχή του στο αυστραλιανό τουρνουά που διεξάγετε στη Μελβούρνη και αναφέρει για παραπληροφόρηση σχετικά με τις κινήσεις του.

 

Εχει την ελπίδα ώστε να συμπεριληφθεί για το Οπεν της Αυστραλίας και να παίξει την επόμενη εβδομάδα.

Σε μια προσπάθεια για συνεννόηση με τις αρχές.

 

Επειδή δε είναι εμβολιασμένος οι υγειονομικές αρχές της χώρας του έκαναν ανάκληση της βίζας και υπήρχε ανοικτό το ενδεχόμενο να απελαθεί.

Η κυβέρνηση, το υπουργείο υγείας αλλά και αυτό της μετανάστευσης  σκέφτονται για 2η φορά την ανάκληση της βίζας του Σέρβου τενίστας, νούμερο 1 στη παγκόσμια κατάταξη.

Επίσης έκανε ψευδείς δηλώσεις για τη συμμετοχή του και ότι η ομάδα του παρείχε πρόσθετες πληροφορίες ώστε να ενταχθεί.

Ό ατζέντης του Σέρβου σε χαρτί για το αν δε ταξίδεψε σε άλλη χώρα για 15 μέρες, έκανε  το λάθος να το σημειώσει διότι ο Σέρβος πήγε στη χώρα του και μετά στη Ισπανία.

Σύμφωνα με το ίδιο είχε κάνει τεστ PCR.

Οι εκδηλώσεις αφορούσαν την αποκάλυψη μιας σφραγίδας του Τζόκοβιτς και μια τελετή απονομής βραβείων στην οποία συμμετείχαν παιδιά.

 

Οι Αυστραλοί διεξάγουν έρευνα για ψευδή στοιχεία-λόγος για ακύρωσης βίζας και απόσυρση του ονόματος του από το επερχόμενο τουρνουά.

 

Η Ενωση Επαγγελματιών Αντισφαιριστών ζήτησε περισσότερη σαφήνεια σχετικα με τους κανόνες για το covid-19 και είπε στους τενίστες και τενίστριες να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊόυ.

 

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Φράνκ Λαμέλα της γαλλική εφημερίδα L’Equipe,ανάφερε ότι ο Τζόκοβιτς φορούσε όλη τη ώρα μάσκ, μόνο για 5 λεπτά την έβγαλε για να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες και για το περιεχόμενο της συνέντευξης.

Aν κέρδιζε το Αυστραλιανό Οπεν θα ήταν το 21ο του και θα γινόταν ο πιο πετυχημένος τενίστας που υπάρχει στο κοσμο, θα διατηρούσε τα σκήπτρα του από πέρσι και θα πρόσθετε το 10ο του τρόπαιο στη συλλογή του Μετράει 2 τρόπαια σε γαλλικό, 6 σε βρετανικό και 3 σε αμερικανικό τουρνουά και χάλκινο σε Ολυμπιακούς αγώνες.

 

Χρήστος Νικολόπουλος 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *