Type to search

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Επίσημο του Έρλινγκμαρκ στον Ατρόμητο.

Share

Κάτοικος Περιστερίου και με τη βούλα είναι από σήμερα ο Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, καθώς η ομάδα του Ατρομήτου επισημοποίησε την απόκτηση του Σουηδού χαφ. Ο 23χρονος Σουηδός έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα της Εθνικής του στον αγώνα της Σουηδίας με το Κόσοβο που συμμετείχαν στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μας ομάδα.

 

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

Ο Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ είναι 23 ετών (22/4/1998), αγωνίζεται με την ίδια ευκολία ως αμυντικός χαφ και ως κεντρικός αμυντικός και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Γκέτεμποργκ, ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του και πραγματοποίησε συνολικά 132 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας οχτώ γκολ ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Σουηδίας τη σεζόν 2019/20.

Μετά την ανακοίνωση ο Έρλινγκμαρκ παραχώρησε και ο ίδιος δηλώσεις για το νέο σταθμό της καριέρας του

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που όλα έκλεισαν θετικά και είμαι πλέον παίκτης του Ατρόμητου. Τις τελευταίες ώρες που είμαι στην Ελλάδα και στην ομάδα, όλοι με έχουν αγκαλιάσει, όλοι με έχουν βοηθήσει να αισθανθώ άνετα και ελπίζω όλα να πάνε καλά και στη συνέχεια.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη και ελπίζω να ανταποδώσω κι εγώ από την πλευρά μου στο γήπεδο».

 

Γιώργος Ζαχαρίου

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *