Type to search

Super league ΕΛΛΑΔΑ ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Βόλος-Παναθηναϊκός 3-1: Τα λάθη πλήγωσαν τους πράσινους

Share

Στο μοναχικό παιχνίδι για την μέρα της 17ης αγωνιστικής για την Σούπερλιγκ, Βόλος-Παναθηναϊκος βρέθηκαν αντιμέτωποι. Οι Βολιώτες έφυγαν νικητές σε ένα ματς στο οποίο, ακόμα και αν μπήκαν δυναμικά, οι πράσινοι έχασαν τον ρυθμό τους από τα αμυντικά λάθη.

Οι 11άδες

Ο Κώστας Μπράτσος ξεκίνησε  με τον Κότνικ κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Φεράρι, στα δεξιά ο Πουρίτα και ο Γκιουλέν μαζί με τον Ρομέρο στα στόπερ. Μπαριέντος και Τσοκάνης στα χαφ, με τον Ορόζ σαν 10άρη. Αριστερός εξτρέμ ο Φερνάντες, δεξιός ο Ρεγκατέν και στην κορυφή ο Φαν Βέερτ.

Ο Γιοβάνοβιτς άρχισε με τον Μπρινιόλι στα γκολπόστ. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Κώτσιρας και στο αριστερό ο Σάντσες. Βέλεθ και Σένκεφελντ στο κέντρο. Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ στο κέντρο. Στα αριστερά της επίθεσης ο Αϊτόρ, στα δεξιά ο Παλάσιος και σέντρε φορ ο Μακέντα.

Τα λάθη άλλαξαν το φαβορί

Το τριφύλλι μπήκε δυναμικά, το γκολ έμοιαζε θέμα χρόνου ύστερα από καλές χαμένες φάσεις. Στο 34′ όμως ο Βαν Βέερτ εκμεταλλεύτηκε πλήρως το λάθος του Κώτσιρα ο οποίος θέλησε να γυρίσει στον Μπρινιόλι και άνοιξε το δείκτη του σκορ. Τα πράγματα χειροτέρεψαν από εκεί για τους πράσινους. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Σάντσες πραγματοποίησε ένα άτσαλο μαρκάρισμα στον Μπαριέντος και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Στην κανονική διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν βρήκε αντίδραση ακόμα και με τις αλλαγές, αντιθέτως ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, είχε δοκάρι και γκολ . Στο 76′ ο Βαν Βέερτ διπλασίασε τα τέρματα του μετά από σέντρα και τσίμπησε την μπάλα ανάμεσα σε Βέλεθ και Σέκεφελντ. Το πιο ενδιαφέρον μέρος του αγώνα ήρθε στις καθυστερήσεις, ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι όπου και ευστόχησε ο Παλάσιος στο 93′. Ο Βόλος δεν ανησύχησε πολύ αφού 2 λεπτά ήταν αρκετά να ξαναπάρει το προβάδισμα των δύο γκολ μιας και ο Ορόθ έστειλε την μπάλα σε κενό τέρμα ύστερα από την αποτυχημένη έξοδο του Μπρινιόλι.

Δεν θα πάει με καλό αποτέλεσμα ο ΠΑΟ στο ντέρμπι των αιωνίων με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, όμως θα πάει να δείξει την πραγματική του αξία. Πολλές φορές έχουμε δει ένα ανταγωνιστικό ντέρμπι ακόμα και αν η δυναμική των ερυθρόλευκων έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια. Αυτό που ελπίζουμε είναι να δούμε ένα καλό αγώνα.

 

 

Γιώργος Δέδες

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *