Type to search

Κεντρική ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ Κορυφαία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copa Africa

Share

Σέντρα στο 33ο Κύπελλο Εθνών Αφρικής που διεξάγεται στο Καμερούν έχουμε σε λίγες ώρες! Μια διοργάνωση που πέρασε από ένα σωρό δεινά λόγω της πανδημίας καταφέρνει ένα χρόνο μετά την καθορισμένη έναρξη του να προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις.

 

Φορμάτ Διοργάνωσης

Οι 24 χώρες έχουν κατανεμηθεί σε έξι διαφορετικούς ομίλους των τεσσάρων και ο μόνος του στόχος το ταξίδι στην Γιαουντέ  στις 6 Φεβρουαρίου.

Από κάθε όμιλο θα προκριθούν οι πρώτες δύο και οι 4 καλύτερες τρίτες ώστε να σχηματίσουν την φάση των 16 όπου θα συνεχίσουν σε μονά νοκ αουτ παιχνίδια μέχρι και τον τελικό.


Τα μεγάλα φαβορί

Η Σενεγάλη του Σαντιό Μανέ και του δικού μας Παπέ Αμπου Σισέ θεωρήτε το μεγαλύτερο φαβορί αυτή την στιγμή με το ρόστερ της να έχει πολύ καλούς παίχτες σε  όλες τις θέσεις

Στις στοιχηματικές εταιρίες την δεύτερη θέση για την κατάκτηση του τροπαίου βρίσκεται η Αλγερία.Ο Ριγιάντ Μαχρεζ και η παρέα του θέλουν να κάνουν το μπακ του μπακ στην διοργάνωση και να στεφθούν πρωταθλητές για τρίτη φορα στην ιστορία τους.

Τέλος ακολουθούν οι Καμερούν και Αίγυπτος. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν  με τίποτα οι διοργανωτές από αυτή την λίστα αλλά και η πολυνίκης του θεσμού (επτά κατακτήσεις) Φαραώ του Μοχάμεντ Σαλαχ.

Το ταξίδι στα γήπεδα του Καμερούν αρχίζει και μας υπόσχεται ένα μήνα γεμάτο ποδόσφαιρο!

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *