Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βενέτσια-Μίλαν 0-3: Κορυφή για τους «Ροσονέρι» με Ερναντέζ πρωταγωνιστή

Share

Με το «διπλό» απέδρασε η Μίλαν από την έδρα της Βενέτσια χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Τεό Ερναντέζ, ο οποίος είχε συμμετοχή και στα τρία τέρματα της ομάδας του.

Η Μίλαν, η οποία ήταν εξ αρχής το φαβορί της αναμέτρησης επέβαλλε από την αρχή τους όρους της με τον Ιμπραΐμοβιτς να ανοίγει το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Τεό Ερναντέζ έκανε εκπληκτική μπαλιά πίσω από το κέντρο, ο αποδέκτης της, Λεάο, μπήκε στην περιοχή και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Σουηδό. Ακολούθησαν δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες για τη Μίλαν με τον Λεάο και τον Φλορέντσι μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου τις οποίες δεν μπόρεσε όμως να αξιοποιήσει. Με την έναρξη του 2ου μέρους οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πετύχουν ακόμα ένα γκολ με δυνατό σουτ του Ερναντέζ από τα αριστερά. Δέκα λεπτά αργότερα ο Γάλλος έκανε σουτ από τη μικρή περιοχή το οποίο σταμάτησε με το χέρι ο Σβόμποντα με αποτέλεσμα η Μίλαν να κερδίσει πέναλτι και ο Αυστριακός να οδηγηθεί προς τα αποδυτήρια. Ο Ερναντέζ ανέλαβε την εκτέλεση και στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ρομέρο διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Η Μίλαν ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας στο +2 από την Ίντερ αλλά και με 2 παιχνίδια παραπάνω ενώ η Βενέτσια παρέμεινε στην 16η θέση.

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *