Type to search

ΕΛΛΑΔΑ Κεντρική ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ Μπουντσελίγκα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα:Με την έδρα σε Ελλάδα και Γερμανία!!

Share

Καλημέρα φίλοι μου,

Σαββατοκύριακο σήμερα και δεν θα μπορούσα να λείπω.Μεσοβδόμαδα πιάσαμε εύκολα τον Παναθηναϊκό και στο Αταλάντα-Τορίνο είχαμε αναβολή λόγω της πανδημίας που μαστίζει την υφήλιο.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα ματς στην Μπουντεσλίγκα που ξαναξεκίνησε χτες με μεγάλη μπόμπα (Μπάγερν-Γκλάντμπαχ 1-2) και με την αγαπημένη μας Superleague.

Πάμε όμως να τα δούμε.

Λεβερκούζεν-Ουνιόν Βερολίνου

Ξεκινάμε το ταξίδι μας από το Λεβερκούζεν εκεί που η τοπική Μπάγερ αντιμετωπίζει στις 16:30 την Ουνιόν.

1 βαθμό χωρίζει τις 2 ομάδες που έχουν στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι Ασπιρίνες κατεβαίνουν χωρίς τους Κουσουνού και Ταμπσόμπα που είναι στο Κόπα Άφρικα,τους Μπάουμγκαρντλιγκερ και Αράνγκιζ που είναι τραυματίες και τον Αμίνι που βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Στην αντίπερα όχθη η Ουνιόν θα κατέβει χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Αβονίγι που πήγε και αυτός στην κορυφαία διοργάνωση της Αφρικής και τον Μπέκερ που είναι σε καραντίνα.

Με οδηγό την προϊστορία που μας δείχνει ότι η Λεβερκούζεν δεν έχει χάσει ποτέ από την Ουνιόν εντός (3-1-0) και με το ταλέντο που έχει η τριπλέτα Σικ-Ντιαμπί-Βίρτζ θα την εμπιστευτούμε και ελπίζουμε ότι θα μας πάει στο ταμείο.

Πρόβλεψη:Άσος στο 1,9 απόδοση

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα

Ματς στο οποίο αγωνίζονται οι 2 εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Ο 6ος ΟΦΗ υποδέχεται στο Γεντί Κουλέ τον 5ο ΠΑΣ που κατεβαίνει με πάνω απο 10 απουσίες λόγω της πανδημίας.

Υπάρχει τεράστια αντιπαλότητα στο ζευγάρι αυτό λόγω του περίφημου μπαράζ το 2001 στην Ρόδο που ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 και σώθηκε.

Ο ΟΦΗ κατεβαίνει χωρίς τους Μαρινάκη,Γιάννου που είναι ανέτοιμοι,τον βασικό τερματοφύλακα Επασί που είναι στο Κόπα Άφρικα και τους Ουές,Διαμαντή,Σωτηρίου που είναι τραυματίες.

Μεσοβδόμαδα έχασε δίκαια 1-0 στην Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα.

Στον ΠΑΣ τώρα μετράνε κρούσματα θετικά στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων είναι οι Λοντίγκιν,Καραχάλιος,Παντελάκης,Σνάιντερ, Γκαρντάβσκι,Σιόντης,Λώλης,Καραγιάννης, Οικονομόπουλος, Αθανασίου που είναι θετικοί στον ιό και ο μακροχρόνια τραυματίας Πέδρο Κόντε.

Κατεβαίνει με 17 παίχτες εκ των οποίο μόνο έναν τερματοφύλακα.Βέβαια κέρδισε μεσοβδόμαδα με 1-0 εντός τον Ιωνικό σε ένα ματς που ήταν πιο δίκαιη η ισοπαλία.

Εγώ θεωρώ πως με τόσες απουσίες και ματς μετά από 3 μέρες ο ΠΑΣ δεν θα αντέξει και ο ΟΦΗ έστω και δύσκολα θα φτάσει στο πολυπόθητο 3ποντο.

Πρόβλεψη:Άσος στο 2,4 απόδοση

Τέλος θέλω να μου στείλετε στο προσωπικό μου Instagram: antse96 αν θέλετε να ανεβάζω σε ομάδα στο Telegram Live Betting και σημεία που βλέπω εκείνη την ωρα.

Ραντεβού αύριο.Καλή μας επιτυχία!

Τσεσμελής Αντώνης

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *