Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Στις 14/2 η εκδίκαση της προσφυγής του Άρη στο CAS για το -6

Share
Το CAS όρισε δικάσιμο για την προσφυγή της ΠΑΕ Άρης κατά της απόφασης αφαίρεσης έξι βαθμών και η υπόθεση θα εξεταστεί στις 14 Φεβρουαρίου.

Οι Επιτροπές Δεοντολογίας και Εφέσεων της ΕΠΟ επέβαλαν στην ΠΑΕ Άρης ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών εκτιμώντας ότι είχε συμμετοχή στην υπόθεση πλαστογραφίας του ποδοσφαιριστή Λάσκοφ. Οι «κίτρινοι» αντέδρασαν μέσω της κατάθεσης προσφυγής στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης και σήμερα (5/1) ενημερώθηκαν ότι το CAS θα εξετάσει την υπόθεση στις 14 Φεβρουαρίου. Οι Θεσσαλονικείς εκτιμούν ότι οι αποφάσεις στερούνται νομικής τεκμηρίωσης, αρνούνται κάθε συμμετοχή και σημειώνουν επίσης ότι είναι αφύσικο να επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης βαθμών για μια ενέργεια που έγινε (περίπου) δύο χρόνια πριν την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στις 14 Φεβρουαρίου εκτιμάται ότι η απόφαση του CAS θα κοινοποιηθεί στα τέλη του ίδιου μήνα ή το αργότερο στις αρχές του Μάρτη με τον Άρη να ελπίζει ότι καταρρίψει τις αποφάσεις των εγχώριων επιτροπών και θα οδηγήσει στην επιστροφή των έξι βαθμών.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *