Type to search

ATP CUP Τσιτσιπας

ATP CUP: Εγκατέλειψε ο Μπασιλασβίλι, Πρώτη νίκη της σεζόν για Τσιτσιπα

Share

Πρόβλημα με την αναπνοή του αντιμετώπιζε ο Μπασιλασβίλι και εγκατέλειψε στο 5ο Game της αναμέτρησης με τον Τσιτσιπά. Πρώτη νίκη για το Στέφανο, νίκη της παρηγοριάς για την Ελλάδα.

 

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά να κερδίζει 4-1 στο πρώτο σετ, το ματς με τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι διεκόπη οριστικά εξαιτίας προβλήματος του Γεωργιανού.

Ο Γεωργιανός Νο 22 της Παγκόσμιας Κατάταξης αντιμετώπιζε πρόβλημα με την αναπνοή του, αλλά και τον ώμο του, όπως ακούστηκε να λέει στην ομάδα του και ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ. Αφού αποχώρησε στα αποδυτήρια για να εξεταστεί από τον γιατρό, επέστρεψε για να δώσει το χέρι του στον Τσιτσιπά, εγκαταλείποντας το ματς.

Αυτή η εγκατάλειψη έφερε το 2-0 για την Ελλάδα και τη νίκη κόντρα στην Γεωργία. Νίκη παρηγοριάς όμως που θα φέρει την γαλανόλευκη στην τρίτη θέση του ομίλου, με την Πολωνία να προκρίνεται στα ημιτελικά.

Όσο παίχτηκε αγώνας, ο Τσιτσιπάς έδειχνε σε πολύ καλή κατάσταση, σερβίροντας εξαιρετικα (3 άσσοι) και πιεζοντας στο σερβίς του αντιπάλου του. Ο Έλληνας πρωταθλητής ελπίζει να αισθάνεται καλά και να βρίσκεται σε καλό επίπεδο για να πραγματοποιήσει εμφανίσεις σαν τις περσινές αν όχι και καλύτερες.

 

Επιμέλεια: Φυρογένης Μάνος

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *