Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βινάγκρε: «Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα!»

Share

Ο Βινάγκρε ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού για την Πορτογαλία, ενώ στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε μίλησε κατά την απιοχώρηση του Ολυμπιακού για την Πορτογαλία και όπως είποε χαρακτηριστικά η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην μη παρουσία του κόσμου στα γήπεδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε πως η Πόρτο είναι μια δυνατή ομάδα, όμως κι εμείς έχουμε αντίστοιχα πολύ καλή ομάδα.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε παραπάνω μέρες να προετοιμαστεί για το ματς λόγω της αναβολής του ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ναι είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι αυτοί που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο να τα δώσουν όλα, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να ανταποκριθούν στις δυσκολίες ενός παιχνιδιού Champions League».

Για τον κόσμο που θα υπάρχει στο Ντραγκάο: «Είναι πολύ καλό για τις ομάδες και για το ποδόσφαιρο γενικότερα η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *