Type to search

ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΑΕΚ: Κοντά στην έξοδο και ο Νταντσένκο, τι γίνεται με Μπακάκη-Ινσούα

Share

Στην Ζόρια καταλήγει ο Ουκρανός δεξιός μπακ με την μορφή δανεισμού ενάμιση έτους, τελικές διαπραγματεύσεις με Ινσούα για οριστική αποχώρηση, ψάχνεται για Κύπρο ή Λαμία ο Μπακάκης

Εβδομάδα – αν όχι ώρες- μεταγραφικών εξελίξεων διανύει η ΑΕΚ στο ζήτημα των αποχωρήσεων που ήταν και ο πρωταρχικός στόχος των αρμοδίων του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας, καθώς σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες οι κιτρινόμαυροι είναι πολύ κοντά στο να απαλλαχθούν από τους Νταντσένκο και Ινσούα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ουκρανία η Ζόρια είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται ζεστά για τον δεξιό μπακ της ΑΕΚ και μάλιστα οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει αρκετά. Η μορφή της συμφωνίας φαίνεται να είναι για δανεισμό ενάμιση έτους με την Ουκρανική ομάδα να αναλαμβάνει το συμβόλαιο του παίκτη και όλα δείχνουν πως η συμφωνία θα επιτευχθεί και στο τέλος της θα μένει ένας χρόνος συμβόλαιο του Ουκρανού που θα κάνουν πιο εύκολη την πώληση ή και την λύση του συμβολαίου του.

Σε ότι αφορά τον Ινσούα όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο της ιστοσελίδας μας, υπήρχε εμπλοκή για αρκετές μέρες στις διαπραγματεύσεις της ομάδας με τον Αργεντίνο για την απαλλαγή του συμβολαίου του, λόγω των παράλογων απαιτήσεων από πλευράς ποδοσφαιριστή που ζητούσε εκτός από την ελευθερία του και ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ. Η ΑΕΚ ανταπάντησε ζητώντας 400.000 ευρώ όσο ήταν η ρήτρα στην προηγούμενη ομάδα του στην Αργεντινή και ο παίκτης να γυρίσει άμεσα στην Αθήνα. Με την κίνηση αυτή τα δεδομένα άλλαξαν και όπως φαίνεται θα βρεθεί λύση αν μάλιστα αληθεύουν και οι πληροφορίες περί συμφωνίας του παίχτη με την Βελέζ Σάρτσφιλντ που φαίνεται να ενδιαφέρεται ζεστά για τον Αργεντίνο αριστερό μπακ. Η ΑΕΚ δεν έχει οικονομικές απαιτήσεις για την παραχώρηση του παίχτη αλλά δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε διαδικασία συζήτησης αποζημίωσης για να φύγει.

Τέλος, όσον αφορά το μέλλον του Μπακάκη, η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει πως δε θα του σταθεί εμπόδιο σε περίπτωση που βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ζητώντας οικονομικά ανταλλάγματα. Αυτή την στιγμή ο ποδοσφαιριστής δε φαίνεται να έχει κάτι το χειροπιαστό να παρουσιάσει, ωστόσο η αναζήτηση ομάδας συνεχίζεται με την πλευρά του παίχτη να ψάχνεται σε Τουρκία και Κύπρο, με την Ανόρθωση να είναι πάντα μέσα στο κάδρο. Επίσης, εντός συνόρων, διακριτικά παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης η Λαμία και ο Παναιτωλικός,που όμως δεν μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του διεθνή δεξιού μπακ και θα περιμένουν αν δεν βρει ομάδα ο ποδοσφαιριστής να ψάξουν τις πιθανότητές τους με την μορφή δανεισμού.

Όπως και να χει, οι επόμενες ώρες φαίνεται να είναι σημαντικές για την ομάδα στο θέμα των αποχωρήσεων,με τους δύο πρώτους να είναι αυτοί που έχουν μπει στην τελική ευθεία με πολλές πιθανότητες για θετική τελική έκβαση.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *