Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Επιστροφή στις αγωνιστικές για τη Superleague 1

Share

Οι πρώτοι δύο αγώνες της νέας χρονιάς θα πραγματοποιηθούν σήμερα με τον Πας Γιάννενα και τον Αστέρα Τρίπολης να έχουν εντός έδρας δοκιμασίες.

Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει και την πόρτα της Superleague 1 και ήδη ένας αγώνας οδεύει προς αναβολή. Παρόλα αυτά σήμερα υπάρχει αγωνιστική με τον Πας Γίαννενα να υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” τον Ιωνικό ( 17:15, Novasports Prime). Ο Πας Γίαννενα έχασε εύκολα τις δύο τελευταίες αγωνιστικές από τον Παοκ και τον Παναθηναϊκό και θέλει να ξεκινήσει θετικά τη χρονιά για να μείνει στην εξάδα του πρωταθλήματος. Ο Ιωνικός από την άλλη έκλεισε τη χρονιά με τρεις ήττες και θέλει επίσης ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην μπει σε μπλεξίματα για τον υποβιβασμό.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” τον ΟΦΗ (19:30, Novasports Prime) σε μία μάχη για την εξάδα και γιια τους δύο. Ο Αστέρας έκλεισε την χρονιά με ήττα στη Τούμπα από τον Παοκ και με νίκη σήμερα πλησιάζει στους δύο βαθμούς από την εξάδα. Ο Οφη στη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος πριν τη διακοπή νίκησε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά έκλεισε τη χρονιά με ήττα από τον Άρη εντός έδρας για το Κύπελλο. Οι Κρητικοί θέλουν και αυτοί νίκη για να μείνουν στην εξάδα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *