Type to search

Premier league ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι – Λιβέρπουλ: « Ένα ντέρμπι να το “πιείς στο ποτήρι” με νικήτρια… την Σίτι »

Share

 

Τσέλσι και Λιβέρπουλ  σε μια ματσάρα με απίστευτο ρυθμό πολλές φάσεις και 4 γκολ,  μοιράστηκαν από 1 βαθμό με σκορ 2-2  κάνοντας έτσι το έργο της Σίτι ακόμα πιο εύκολο

Τσέλσι και Λιβέρπουλ   έκαναν ποδαρικό στο 2022 με ένα παιχνίδι στο Στάμφορντ Μπριτζ “διαφήμιση” για το ποδόσφαιρο, ωστόσο το 2-2 σαν σκορ δεν αφήνει ικανοποιημένες καμία από τις δύο καθώς η  Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από την νίκη απέναντι στην Άρσεναλ “χάθηκε” στην κορυφή.

Οι Reds ξεκίνησαν τον αγώνα ιδανικά ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Μανέ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Τσαλόμπαχ. 17 λεπτά αργότερα  οι φιλοξενούμενοι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2 αυτήν την φορά με τον Μοχάμεντ Σαλάχ  έπειτα από πάσα του Αλεξάντερ Άρνολντ. Οι μπλε ωστόσο βρήκαν τα ψυχικά τα αποθέματα και πριν καν τελειώσει το ημίχρονο ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Κοβάτσιτς αρχικά στο 42’ έπειτα από σουτ στην κίνηση και τον Πούλισικ  στην συνέχεια στο 45+1’ έπειτα από ασσίστ του Καντέ. Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού ο υψηλός ρυθμός παρέμεινε, με την μπάλα να πηγαίνει “πάνω-κάτω” και τις δύο ομάδες να απειλούν με σκοπό να βρουν το πολυπόθητο 3ο γκολ, όμως καμία δεν τα κατάφερε. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μάλιστα είχε βασικό και τα 90 λεπτά του αγώνα τον Κώστα Τσιμίκα.

Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι μετά το μεγάλο διπλό στο Emirates   ξέφυγε στην πρώτη θέση  από την δεύτερη  Τσέλσι 10 βαθμούς και την τρίτη Λίβερπουλ 11 βαθμούς.

 

ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *