Type to search

NBA

Ο Τζέιλεν Μπράουν σκοράρει 50 πόντους, οδηγώντας τους Σέλτικς στη νίκη απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ

Share

Ρεκόρ καριέρας με 50 πόντους πέτυχε ο Τζέιλεν Μπράουν απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του στη νίκη με 116-111 στην παράταση. Ο 25χρονός σκόραρε 21 πόντους στην τέταρτη περίοδο, ενώ συνολικά μάζεψε 11 ριμπάουντ και έδωσε 4 ασίστ σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Με τους Σέλτικς πίσω στο σκορ με 14 πόντους, ο Μπράουν έβαλε την ομάδα στους ώμους του και της έδωσε το προβάδισμα με 100-98, προτού ο Τιμ Φρέιζερ των Μάτζικ ισοφαρίσει και στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

“Πίστη, συνέπεια και σκληρή δουλειά αποδίδουν”, δήλωσε ο πρωταγωνιστής των Σέλτικς μετά το παιχνίδι. ” Οι συμπαίκτες μου με έβρισκαν και κατάφερα να ευστοχήσω σε μερικά σουτ”.

Ο Μπράουν, ο οποίος έγινε μόλις ο έβδομος παίκτης στην ιστορία των Σέλτικς που φτάνει το επίτευγμα των 50 πόντων σε παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της σεζόν είπε ότι δεν γνώριζε για το κατόρθωμά του μέχρι τις τελευταίες στιγμές. “Για να είμαι ειλικρινής, δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι το σημείο που έφτασα τους 47”. πρόσθεσε. “Απλά έπαιζα πιο επιθετικά, πηγαίνοντας προς το καλάθι”. “Ένιωθα ότι οι αντίπαλοι μου δε μπορούσαν να με σταματήσουν, οπότε απλά συνέχιζα να πηγαίνω προς το καλάθι, μέχρι που κάποια στιγμή κοίταξα πάνω και είδα ότι είχα 47”.

“Η βελτίωση του Τζέιλεν Μπράουν είναι εκπληκτική. Νομίζω πως όλοι είμαστε μάρτυρες αυτής”. ” Θα συνεχίζει να βελτιώνεται και η ανάπτυξή του θα συνεχίζει να αναπτύσσεται, κάτι που αυτή η ομάδα χρειάζεται”, δήλωσε ο συμπαίκτης του Μπράουν, Μάρκους Σμάρτ.

 

Αντώνης Μπεκιάι

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *