Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίστευτα πράγματα στους Ρόκετς: Έφυγε στο ημίχρονο ο Κέβιν Πόρτερ!

Share

Εξαιρετικά τεταμένη φαίνεται να είναι η κατάσταση στους Ρόκετς, κάτι που αποδείχτηκε και από το χθεσινό επεισόδιο μεταξύ του point guard της ομάδας, Κέβιν Πόρτερ και του βοηθού προπονητή, Τζον Λούκας.

Συγκεκριμένα, στο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης με τους Νάγκετς, που για την ιστορία έληξε με 111-124 υπερ των Νάγκετς, ο νεαρός άσος λογομάχησε έντονα με τον Λούκας με αφορμή μία παρατήρηση του δεύτερου με πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμα και για ρίψη αντικειμένου του Πόρτερ προς τον προπονητή του! Στη συνέχεια, ο Πόρτερ εκνευρισμένος αποχώρησε από το γήπεδο με τις επίσημες πληροφορίες πάντως να καταδεικνύουν ως αιτία της απουσίας του από το γήπεδο στο 2ο ημίχρονο ένα τραυματισμό στον αριστερό μηρό. Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας, Στέφαν Σίλας, σχολίασε το περιστατικό λέγοντας ότι «είχαμε μία έντονη συζήτηση» μη θέλοντας να δώσει έκταση στο συμβάν.

Απών τόσο από την βασική πεντάδα όσο και από παρκέ στο 2ο ημίχρονο ήταν και ο έτερος σταρ της ομάδας, Κρίστιαν Γουντ, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος τις προηγούμενες μέρες. Ο Γουντ αγωνίστηκε μόλις για 8 λεπτά στην αναμέτρηση. Η επίσημη αιτιολογία για την απουσία του Γουντ ήταν «απόφαση προπονητή».

Αυτά τα δύο περιστατικά αναμφίβολα καταδεικνύουν την κακή κατάσταση εντός των αποδυτηρίων των «ρουκετών» και τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ των παικτών και του προπονητικού επιτελείου. Φυσικά, όλη αυτή η κατάσταση έχει ενταθεί λόγω και των συνεχόμενων κακών αποτελεσμάτων της ομάδας, η οποία ξεκίνησε τη σεζόν με ρεκόρ με 1-11 και μετρά 7 συνεχόμενες ήττες το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη στιγμή οι Ρόκετς βρίσκονται στην τελευταία θέση της Δύσης με ρεκόρ 10-27.

 

Προκόπης Κωνσταντουδάκης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *