Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πικέ: «Είναι ντροπή που ο σύλλογος έδινε χρήματα για να μας ασκείται αρνητική κριτική!»

Share

Ο Ζεράλ Πικέ εξαπόλυσε επίθεση κατά της διοίκησης των Μπλαουγκράνα

Συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «La Vanguardia» ο Πικέ, με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό να ρίχνει «βολές» κατά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, ενώ στάθηκε και στην υπόθεση Μέσι, αλλά και στην απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ντροπή που ο σύλλογος έδινε χρήματα για να μας ασκείται αρνητική κριτική… Του ζήτησα εξηγήσεις και μου είπε: “Ζεράρ δεν ξέρω”. Δεν τον πίστεψα. Ο άνθρωπος που έκανε τις προσλήψεις είναι ακόμα στο σύλλογο και αυτό με πονά. Μπορεί η σχέση μου με τον πρόεδρο να είναι εγκάρδια, ωστόσο κάποια πράγματα μένουν»

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συνέβαινε, αλλά για μένα μετά από δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων και όντας πρώτοι το να απολύσεις τον προπονητή στη μέση της σεζόν δεν μου φαίνεται λογικό» σχόλιασε ο εκ των αρχηγών της Μπαρτσελόνα για την απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ αναφέρθηκε και όσα έγιναν στην υπόθεση του Λιονέλ Μέσι λέγοντας: 

«Πιστεύω ότι παίκτες σύμβολα πρέπει να τα προστατεύουμε και όχι να προσπαθούμε να τους διαβάλουμε. Ο Πεπ, ο Πουγιόλ, ο Τσάβι, δεν βρίσκονται στο σύλλογο».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *