Type to search

Ελλάδα Κυπέλλο Ελλάδας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο δρόμος προς τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος… και η ανάγκη για εξιλέωση

Share

Η κλήρωση των ερυθρόλευκων για την προημιτελική φάση ήταν σχετικά βατή. Αρχικά , θα κληθεί να προσπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού και στην συνέχεια , εφόσον τα καταφέρουν, θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ντέρμπι των δικεφάλων. Τι είναι όμως αυτό που θέλουν να αποφύγουν;

Θέλει ρεβάνς

Οι Πειραιώτες κοιτάνε όλα τα ενδεχόμενα. Ένα από αυτά είναι να διασταυρωθούν στην επόμενη φάση με τον ΠΑΟΚ , ο οποίος τους στέρησε πέρσι τον τίτλο στις καθυστερήσεις του αγώνα. Επομένως , είναι κάτι το οποίο ο ο Ολυμπιακός δεν θα ήθελε να το αφήσει αναπάντητο. Είναι όμως νωρίς για προβλέψεις.

  Έχει την παράδοση… φέτος όμως είναι αλλιώς

Είναι δεδομένο πως όλες οι ομάδες φέτος θα δώσουν τα πάντα για το κύπελλο καθώς έχουν μείνει , όπως όλα δείχνουν εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος . Η ΑΕΚ είναι μία από αυτές . Είναι καλύτερη από πέρσι και το κύπελλο είναι το μόνο που της έχει μείνει. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει με το μέρος του την παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια , αλλά η ΑΕΚ φέτος είναι άλλη ομάδα και το έδειξε και στο μεταξύ τους παιχνίδι παρόλο που έχασε.

Ο Παναθηναϊκός ο Άρης και οι ίδιοι στόχοι με ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Άρης το ίδιο με την Λαμία. Ας πάρουμε ως δεδομένο ότι οι δυο τους θα προκριθούν. Ο Άρης έχει ως απωθημένο την κατάκτηση ενός κυπέλλου και θα δώσει τα πάντα για αυτό . Οι Πράσινοι από την άλλη έχουν αυτήν την διοργάνωση πολύ ψηλά στα πρέπει . Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους λόγους εδώ:  https://www.sportreview.gr/?p=24916

Όλα είναι ανοιχτά

Το κύπελλο ως γνωστό είναι η διοργάνωση των εκπλήξεων , και όλα μπορούν να συμβούν . Είναι ακόμα νωρίς για οποιαδήποτε ασφαλή πρόβλεψη οπότε παρά τις δικές μας αναλύσεις όλα θα τα δείξει ο χρόνος .

Νίκος Θεοδωράτος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *