Type to search

Basket league

Ο Άρης επιστρέφει στην κανονικότητα

Share
Ο Άρης προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονικότητα
Ο Γιάννης Καστρίτης μέτρησε επιστροφές παικτών στη σημερινή (29/12) προπόνηση του Άρη αλλά και πάλι η όλη κατάσταση απέχει αρκετά από την κανονικότητα.

Μετά την παύση των προπονήσεων λόγω της έντονης διασποράς Covid 19, υπήρξε επανεκκίνηση αυτών παρουσία πέντε παικτών με την προσδοκία ότι μέχρι και αύριο (30/12), θα έχουν επιστρέψει οι περισσότεροι από τους παίκτες που είχαν βρεθεί θετικοί στο διάστημα 18-22 Δεκεμβρίου. Προφανώς η όλη κατάσταση που επικρατεί στον Άρη δεν έχει καμία σχέση με την κανονικότητα, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τη Λάρισα την προσεχή Κυριακή (2/1) καθώς μέχρι στιγμής δεν τίθεται ζήτημα μετάθεσης του αγώνα ούτως ώστε να έχει και ο Άρης τη δυνατότητα να προετοιμαστεί. Εκτός κι αν διαπιστωθούν επιπλέον κρούσματα στη θεσσαλική ομάδα.

Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ Άρης σημείωσε ότι… «Με μία απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα της Κυριακής 02/01 με τη Λάρισα. Σήμερα Τετάρτη (29/12) στο γήπεδο βρέθηκε και το δεύτερο «γκρουπ» των παικτών που νόσησαν από Covid-19. Όπως συνέβη με τους προηγούμενους, οι εν λόγω καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ ξεκίνησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Η ένταση στην προπόνηση, αναφορικά με τους υπόλοιπους παίκτες, ήταν περιορισμένη, λόγω της ανετοιμότητας αυτών που νόσησαν από τον ιό».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *