Type to search

ΑΕΚ Β' Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Στοπ της Καλλιθέας στο αήττητο της ΑΕΚ Β’

Share

Τέλος το αήττητο για την ΑΕΚ Β’. Η Καλλιθέα ήταν καλύτερη στο «Ελ Πάσο», είχε δύο δοκάρια και τελικά στο 79’ με γκολ του Κωστίκα κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στην ΑΕΚ Β’.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και είχαν δύο δοκάρια, αρχικά στο 33’ με τον Νάτση σε μία εντυπωσιακή τριπλή χαμένη ευκαιρία της Καλλιθέας και εν συνεχεία στο 47’ με κεφαλιά του Κύργια.

Η ΑΕΚ B’ με την σειρά της δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της και δεν αξιοποίησε τις όποιες επιθετικές της προσπάθειες κυρίως στην επανάληψη, με αποτέλεσμα να μην αποσοβήσει την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Βοσνιάδης, Κοντοχρήστος (62’ Βασιλούδης), Ρώσση, Ευαγγέλου, Κύργιας (77’ Χατζηδίμπας), Ρέντζας, Τσιντόνης (77’ Κωστίκας), Μπουλούλης, Νάτσης, Μουνιέ, Μαρουκάκης (71’ Κονέ)

 

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Αρβανίτης (46’ Ρουκουνάκης), Γιαννούτσος, Μπούσης (73’ Κάτσικας), Μουστακόπουλος, Ραντόνια (60’ Παρράς), Γερολέμου (60’ Αμούρ), Χριστόπουλος Ευθ., Γιούσης (73’ Γ. Γκαρσία), Κοσίδ


ης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *