Type to search

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναγέννηση Καρδίτσας : Με Κλάους κέρδισε και τον Ολυμπιακό Β’

Share

Δεύτερη σερί νίκη και τέταρτη στα τελευταία έξι παιχνίδια για την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Β’ εκτός έδρας, υποχρεώνοντας παράλληλα τους Πειραιώτες στην πρώτη φετινή τους ήττα στην Super League 2.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Ολυμπιακός Β’ έδειχνε μεγαλύτερη διάθεση να βγει μπροστά και να απειλήσει, χωρίς να το καταφέρει με κάποια μεγάλη φάση. Η Αναγέννηση άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο μετά το 20′  και τελικά να βρίσκει το γκολ στο 25ο λεπτό, με τον Κλάους Αθανασιάδη. Έτσι, πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να βρουν το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν τα κατάφερε παρότι είχε κάποιες καλές στιγμές. Η ΑΣΑ υπερασπίστηκε το προβάδισμά της και πήρε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας του Αριέλ Ιμπαγάσα στο πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν με τη νίκη τους στην 3η θέση και στους 19 βαθμούς, όντας στο -3 από την πρωτοπόρο Ξάνθη και στο -2 από τη δεύτερη Βέροια και να κλείνουν ιδανικά το 2021.

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Καραργύρης, Μπα, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Βοΐλης, Ντόι, Κίτσος.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Θεολόγης, Κουτρομάνος, Σταμόπουλος, Βιδάλ, Γκόλιας, Μπάλλας, Πολίτης, Μπενγκόα, Αθανασιάδης, Κοτσώνης, Μπραμπίγια.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *