Type to search

Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός Β’ : Πέρασε νικηφόρα από την Ζάκυνθο

Share

Επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Ζάκυνθο για τον Παναθηναϊκό Β’, καθώς επικράτησε εκτός έδρας 1-0 με γκολ του Ρόμπι στο 56’ και κατάφερε να αφήσει πίσω του την ήττα από τα Χανιά την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιάννης Βονόρτας δεν είχε στη διάθεσή του πέντε ποδοσφαιριστές, που είχαν τεθεί νοκ άουτ λόγω κορωνοϊού.

Έπειτα από ένα πρώτο 45λεπτο, που δεν είχε φάσεις, το «τριφύλλι» έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Μαραθωνίτης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Πατσογιώργου. Ένα λεπτό αργότερα, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όταν στο 56’ ο Ρόμπι πήρε την κεφαλιά στο ύψος του πρώτου δοκαριού έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ζάκυνθος: Πατσογιώργος, Κολεύρης, Ζογκάι, Καλλιβωκάς, Κούνια, Σούρμπης, Στίλλα, Καψάσκης (61’ Παναγιωτόπουλος), Σολ, Εντουάρντο (87’ Μπελέρης), Κοναγκάγια.

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Αντωνίου (46’ Κούτσιας), Μαρτίνης (77’ Παυλάκης), Ηλιάδης, Ρόμπι, Αθανασακόπουλος, Μαραθωνίτης (77’ Τουρκοχωρίτης), Τσιριγώτης, Καρβούνης (70’ Ματσαδές).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *