Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League: Με το αριστερό μπήκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Share

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ρίχτηκαν στην Ευρωπαϊκή μάχη, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν κάποια νίκη και έτσι δεν ξεκίνησαν και τόσο καλά.

Την αρχή την έκαναν οι «ασπρόμαυροι» όπου δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη απέναντι στην Ομόνοια. Θα ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο θα τους έβαζε με το δεξί στη φάση των ομίλων και θα τους έδινε άλλη ψυχολογία για την συνέχει. Η Κύπριοι προηγήθηκαν στο 16′ με τον Μποετάγκ, ενώ η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα βρήκε την ισοφάριση στο 56′ με τον Μούργκ.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ παρά την ήττα (3-0) της, μπορεί να νοιώθει λίγο ικανοποιημένη αφού το πάλεψε, ενώ πριν δεχτή το γκολ είχε χάσει κάποιες ευκαιρίες να προηγηθεί. Οι Πορτογάλοι όμως βρήκαν την λύση στο 44′ με τον Γκαλάνο για να έρθει η απογοήτευση της ομάδας του Καρέρα, τόσο γιατί έφαγε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, όσο γιατί έλεγχε κυριολεκτικά την αναμέτρηση. Στην επανάληψη ο Παουλίνιο στο 78′ και ο Όρτα στο 87′ διαμόρφωσαν το 3-0. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ άγγιξε την ισοφάριση όταν το παιχνίδι βρισκόταν στο 1-0 με τον Ολιβέιρα στο 73′.

Η Ευρωπαϊκή τους πορεία δεν ξεκίνησε και με τον πιο ιδανικό τρόπο, μιας και η ΑΕΚ τώρα θα υποδεχθεί την Λέστερ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Γρανάδα στην Ισπανία.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *