Έκλεστοουν: «Ο Χάμιλτον θα αποσυρθεί»

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν αποκάλυψε μετά από συζητήσεις με τον πατέρα του, πως ο Βρετανός πιλότος είτε θα αποσυρθεί, είτε δεν θα αγωνιστεί για το 2022

Το φινάλε της φετινής σεζόν της Formula 1 ήταν ένα από τα πιο δραματικά στην ιστορία του σπορ. Ο Λιούις Χάμιλτον είδε τον Μαξ Φερστάπεν να τον περνάει στον τελευταίο γύρο, χάνοντας με αυτόν τον τρόπο μέσα από τα χέρια του τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Οι τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες για τον Χάμιλτον, ο οποίος αφού πρώτα σταμάτησε να ακολουθεί στο Instagram τη Formula 1, πλέον δεν ακολουθεί κανέναν.

Για το μέλλον του επτά φορές πρωταθλητή κόσμου, μίλησε ο ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε τη Formula 1 από ένα πρωτάθλημα από γκαραζίστες σε πολυεθνικό χορό δισεκατομμυρίων, Μπέρνι Έκλεστοουν.

Όπως τόνισε, έπειτα από συζήτηση που είχε με τον πατέρα του, ο Λιούις Χάμιλτον ενδέχεται να αποσυρθεί ή τουλάχιστον να μην αγωνιστεί την επόμενη χρονιά.

«Πριν από μερικές μέρες μίλησα με τον πατέρα του (Άντονι Χάμιλτον) και συνειδητοποίησα αμέσως ότι δεν ήθελε να μιλήσει για το μέλλον του γιου του, οπότε μιλήσαμε μόνο για επαγγελματικά. Νομίζω όμως ότι ο Λιούις αποσύρεται ή ότι δεν θα τρέξει τη χρονιά που έρχεται. Η απογοήτευσή του στο Άμπου Ντάμπι ήταν πολύ μεγάλη, και τον καταλαβαίνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 91χρονος Βρετανός επιχειρηματίας σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα «Bilck».

Δημήτρης Κάππας

Leave a Reply