Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA: Απαγόρευσε την διεξαγωγή ευρωπαϊκών αγώνων σε Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν!

Share

Η UEFA απαγόρευσε την διεξαγωγή ευρωπαϊκών αγώνων σε Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν λόγω των συνεχόμενων πολεμικών συγκρούσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η UEFA, λόγω των συνεχιζόμενων πολεμικών συγκρούσεων μεταξύ της Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν, απαγορεύεται η διεξαγωγή των αγώνων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και οι αναμετρήσεις σε εθνικό επίπεδο και στις δύο χώρες. Έτσι, καλούνται να αγωνιστούν σε άλλη χώρα όσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Όσον αφορά τη διασυλλογική διοργάνωση, η Καραμπάχ είναι η μόνη ομάδα που συμμετέχει στους ομίλους του Europa League και η οποία θα αναμετρηθεί με τις Βιγιαρεάλ, Σίβασπορ και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της UEFA:

“Αφού παρακολουθήσαμε προσεκτικά την εξέλιξη της κατάστασης που ξέσπασε στα τέλη Σεπτεμβρίου -η οποία έχει ήδη οδηγήσει στη μετεγκατάσταση ενός αγώνα για τα play offs του Europa League και δύο αγώνων του Nations League σε ουδέτερους χώρους- η UEFA είναι θεωρεί ότι, προς το παρόν, δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις διεξαγωγής αγώνων της σε αυτές τις χώρες”.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *