Type to search

Ατλέτικο Μαδρίτης ΔΙΕΘΝΗ ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΙΜΙΕΡΑ ΛΊΓΚΑ

Ήττα για την Ατλέτικο Μαδρίτη και στο -14 από τη κορυφή

Share

 

Από το Χρήστο Νικολόπουλο 

H Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε από την Γρανάδα με 2-1 με ανατροπή στο στάδιο Λος Καρμένες για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής.

 

Με αυτή την ήττα οι Ροχιμπλάνκος έβαλαν ταφόπλακα στα όνειρα για κατακτηση του 12ου πρωτάθληματος τους.

Το σκορ άνοιξε ο Ζοαο Φέλιξ στα 2 πρώτα λεπτά της συνάντησης τους ωστόσο οι γηπεδούχοι με φορά έφεραν το ματς τούμπα το ανέτρεψαν το αποτέλεσμα, και πήραν 3 βαθμούς στη προσπάθεια που κάνουν για μια κατακτηση ευρωπαϊκής θέσης. Ο Ματσίς στο 17 και ο Μολίνα στο 61 τα γκολ των Ναζάριων.

Ό Σιμεόνε παρέταξε με τον Ομπλακ κάτω από το τέρμα, με Ερμόσο, Κοντόγμπια και Φέλιπε στη άμυνα και κέντρο αμύνης τον Κόκε. Λέμαρ, Τριπίερ, Ντε Πόλ, και Φερέιρα για μέσοεπιθετικους και πάνω τον Φέλιξ και Σούαρεζ  για το ρόλο της επίθεσης

Aπό την άλλη η αρμάδα τού Ρομπέρτο Μορένο, ξεκίνησε κάτω από τα γκολποστ τον Μαξιμιλίανο, Αρίας, Σάντσες,Τόρεντε, Νέβα, Μίλα, Ρουίς, Ματσίν,Πουέρτας για την μέση επίθεση. Για τη επίθεση Μορένο και τον συνονόματο του στους Ροχιμπλάνκος Λουίς Σούαρεζ(καμία σχέση οι 2 ποδόσφαιριστες).

 

 

 

H Ατλέτικο Μαδρίτης είχε τη κατοχή, είχε την υπέροχη αλλά η Γρανάδα είχε τα γκολ όμως.

Με αυτή την ήττα απομάκρυνθηκαν από το πρωτάθλημα είναι στο -14. Τους χωρίζει 1 βαθμό από την Ράγιο Βαγιέκανο για το επόμενο Τσαμπιονς Λίγκ,κινδυνεύουν να βρεθούν και εκτός ευρώπης γιατί ισοβαθμούν με την Ρεάλ Σογιεδάδ, στο 1 βαθμό από μπαρτσελόνα και Βαλένθια.

Η Ναζάριοι απομάκρυνθηκαν όλο και περισσότερο από τις θέσεις που οδηγούν στο υποβιβασμό. Είναι στο +7 από την 18η Αλάβες και απέχει πάλι 7 πόντους για ένα ευρωπαϊκό εισητηριο.

Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα για τον Αργεντινο, διότι δέχτηκε σφαλιάρα από Μαγιόρκα, Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτη όλα να τελειώνουν με 2-1 εκτός με τη βασίλισσά όπου έληξε η συνάντηση τους με 2-0

Ουσιαστικά αν και είναι νωρίς ακόμα για να στεφθεί πρωταθλητής, η συμπρωτεουσίανοι με τις γκέλες θέτουν το εαυτός εκτός διεκδίκήσεων.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *