Type to search

Formula 1

Κρίστιαν Χόρνερ:Ο επικεφαλής των επιτυχιών ανανέωσε με την red bull μεχρι το 2026

Share
Ο Κρίστιαν Χόρνερ θα παραμείνει επικεφαλής των «Ταύρων» για τουλάχιστον άλλα πέντε χρόνια.

Ο Κρίστιαν Χόρνερ συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Red Bull Racing για τουλάχιστον μέχρι το 2026. Αυτό σημαίνει ότι η θητεία του στην αυστριακή ομάδα θα ξεπεράσει τα 20 χρόνια σε διάρκεια, καθώς ο Βρετανός ανέλαβε επικεφαλής της το 2005, όταν η Red Bull αποφάσισε να φτιάξει τη δική της ομάδα στη Formula 1.

Υπό την ηγεσία του Χόρνερ η Red Bull Racing κατέκτησε τέσσερα Πρωταθληματα Κατασκευαστών (2010-2013) και είδε τους οδηγούς της να σηκώνουν πέντε φορές το Πρωτάθλημα Οδηγών, με πιο πρόσφατη φυσικά τη φετινή κατάκτηση του τίτλου από τον Μαξ Φερστάπεν στο δραματικό αγώνα του Αμπου Ντάμπι.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου η Red Bull επιθυμεί να συνεχίσει με την ομάδα που έφερε αυτήν την επιτυχία και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η ανανέωση της συνεργασίας με τον Χόρνερ. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη συνομιλίες με τον Μαξ Φερστάπεν για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Η τρέχουσα συμφωνία με τον Ολλανδό οδηγό λήγει στο τέλος του 2023 αλλά ο Δρ. Χέλμουτ Μάρκο θέλει να συμφωνηθεί από τώρα η επέκτασή της

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *