Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΜΑΖΟΝΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Επιβλητικό πέρασμα από τη Νέα Ερυθραία για την ομάδα του Παρίζι.

Share

Α.Ο.Ν. Αμαζόνες και Ολυμπιακός, τέθηκαν αντιμέτωποι για την 14η αγωνιστική της VL Γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε το παιχνίδι με 3-0 και αποχαιρέτησε με νίκη το 2021.

 


Οι Αμαζόνες ξεκίνησαν εξαιρετικά την αναμέτρηση και προσπάθησαν να πάρουν το καλύτερο που μπορούσαν από το παιχνίδι. Προηγήθηκαν 14-10 και 16-13 στο πρώτο σετ και έδειξαν ικανές να προξενήσουν προβλήματα στις ερυθρόλευκες. Ωστόσο οι αθλήτριες του Ολυμπιακού διαθέτουν περισσότερη ποιότητα, και κατάφεραν να ανατρέψουν τη διαφορά κερδίζοντας το σετ με 21-25.

Στο δεύτερο σετ οι παίκτριες του Ολυμπιακού δεν έδωσαν περιθώρια αντίδρασης στις Αμαζόνες, και έφτασαν στο τελικό 21-25.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ η επίθεση του Ολυμπιακού βρήκε ακόμη καλύτερο ρυθμό και έκρινε το παιχνίδι. Το σετ τελείωσε 17-25 για τις αθλήτριες του Κάρολο Παρίζι.

Ο Ιταλός τεχνικός του Ολυμπιακού Κάρολο Παρίζι, “Το κάναμε περίπλοκο στην αρχή, δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Όταν παίζεις έτσι ρισκάρεις. Είναι σημαντικό που νικήσαμε πριν τη διακοπή. Είχαμε προβλήματα, βήμα βήμα βελτιωθήκαμε, παίξαμε καλύτερα και νικήσαμε. Να ξεκινήσουμε το νέο έτος χωρίς προβλήματα, να είμαστε όλοι μαζί στις προπονήσεις, για να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι όταν επιστρέψουμε.”

Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα απάντησε: ” Φυσικά και το θέλουμε. Αλλά δεν αρκεί να το θέλουμε. Πρέπει να βελτιωνόμαστε και να δουλεύουμε σκληρά. Θέλω να πω στους φιλάθλους ότι καθημερινά δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Δηλώσεις παραχώρησε και ο προπονητής των Αμαζόνων Λεωνίδας Γαϊτανάκης. “Αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι, παιχνίδι δοκιμασία για εμάς. Είδα που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Έχουμε στόχο, την 9η ή την 8η θέση, νομίζω πως είναι εφικτό.” Επίσης δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτριών του και σημείωσε πως η ομάδα θα βελτιωθεί.

Η αθλήτρια των Αμαζόνων Άσλεϊ Γουάτκινς είπε: “Παλέψαμε σήμερα, είμαστε πραγματικά καλή ομάδα, θα παίξουμε καλύτερα”.

 

Γιάννης Κελέρμενος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *