Type to search

Champions League EUROPA LEAGUE FIFA ΑΓΓΛΙΑ Αθλητικη Διοργανωση ΔΙΕΘΝΗ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποδόσφαιρο ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Τελειώνει την Τότεναμ η Ουεφα

Share

Η λονδρέζικη ομάδα δε θα συνεχίσει στη επόμενη φάση χάνονται και το παιχνίδι με την Ρέν. Η ΟΥΕΦΑ τιμώρησε την ομάδα του Kοντε λόγω υγειονομικών πρωτόκολλων διότι δε μπορεί να κατεβάσει εντεκάδα. Σχεδόν όλη η ομάδα βρέθηκε θετική στο ιό και λόγω κανονισμών δε τους απετραπη η είσοδος στη επόμενη φάση και το εισητηριο το πήραν η τρίτη του ομίλου η Ρέν από την Γαλλίας.

Οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας δε βρήκαν ελεύθερη ημερομηνία να διεξαχθεί το παιχνίδι και αποφάσισαν την ομαλή αναβολή και το απευθείας εισητηριο στους κόκκινομαυρους που τους χώριζε διαφορά 3 βαθμών.

Η ομάδα του Τζενέσιου είχε ήδη ταξιδέψει στη Αγγλία, στο Λονδίνο όπου διεμεναν σε ξενοδοχείο,ενημερώθηκαν ότι το παιχνίδι δε μπορεί να γίνει.

Για τη Πρεμιέρ Λίγκ όπως αναβλήθηκε ο ευρωπαϊκός της αγώνας, αναβολή πήρε και το παιχνίδι με τις αλεπούδες,.

Γενικά στο αγγλικό πρωτάθλημα πολλοί αγώνες παίρνουν αναβολή η παιχνίδια γίνονται στα χαρτιά (3-0 α.α)λογω της εξαρσης του Ιού,επικρατεί και η μετάλλαξη Ω που θερίζει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή των Βρετανών.

Με στυγερές αποφάσεις η ομοσπονδία της χώρας σκέφτετε ένα νέο lockdown στα γήπεδα όπου είναι και εστίας μετάδοσης της μετάλλαξης Ω.

Χρήστος Νικολόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up