Type to search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΣ Αθηνών ΕΠΣΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αθηναΐδα 3-1 Υμηττός: Μαρτέκας for the win!

Share

Σε στενή επαφή με τη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου της Β’ Ε.Π.Σ. Αθηνών έμεινε η Αθηναΐδα μετά τη νίκη της με 3-1 επί του Υμηττού το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι παίκτες του Μιχάλη Σπανού επικράτησαν του συλλόγου της Ανατολικής Αττικής στο γήπεδο της Αλεπότρυπας, με τον Βασίλη Μαρτέκα να συνεχίζει να αποδεικνύεται μία από τις μεγαλύτερες απειλές της.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατότερα στο παιχνίδι από τους αντιπάλους τους, και ανησύχησαν ελαφρώς τον Γκιμούση σε δύο περιπτώσεις. Εν συνεχεία όμως η Αθηναΐδα ισορρόπησε, με τον Μαρτέκα να ανοίγει το σκορ στο 28′.

Μετά το γκολ η Αθηναΐδα συνέχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, εκμεταλλευόμενη το αναπτερωμένο ηθικό της, και στο 44′ έκανε δύο τα τέρματά της με το σουτ του Γιάννη Καπέλη.

Σαφώς αποφασισμένος να εξαντλήσει τις ελπίδες του μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Υμηττός. Οι παίκτες του Λευτέρη Καλαντζή ξαναμπήκαν γρήγορα στο παιχνίδι, χάρη στο γκολ του Πετρόπουλου στο 48′. Έπειτα επιχείρησαν να στριμώξουν όσο το δυνατόν περισσότερο την Αθηναΐδα, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εν τέλει οι Κυψελιώτες βρήκαν το γκολ πού τους έδωσε μαξιλαράκι ασφαλείας και επέφερε απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας του βουνού. Ο Μαρτέκας διπλασίασε τα γκολ του, ξεπέρασε τον Κορφιάτη φτάνοντας στα 7 γκολ έναντι 6, και έπειτα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να στερεύουν από δυνάμεις (είτε ψυχικές, είτε σωματικές, είτε και τα δύο).

Κάπως έτσι, η Αθηναΐδα έχει πλέον συγκατοίκους στην πέμπτη θέση τους Λύκους Χαϊδαρίου και τον Φοίνικα Περιστερίου, ενώ ο Υμηττός έπεσε 8ος μετά το αποτέλεσμα της Ιεράπολης.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Γκιμούσης, Κοντής, Σκαϊλίδης (60’ Ντιντίφας), Αναγνώστου, Λούλο (75’ Πανταζόπουλος), Κανδαλέπας, Λαγός, Ζενέλι (70 Τζουρμανάς), Μαρτέκας, Καπέλης Ι., Κορφιάτης.

ΥΜΗΤΤΟΣ: Γκιόκα, Πετρόπουλος Γ., Πιλάτης, Κακούρης, Λιακόπουλος (63’ Μουλάς), Παπαζαφείρης Α., Καπουράνης, Παπαζαφείρης Ε. (77’ Παναγιωτόπουλος), Μανούσος,  Πετρόπουλος Ν., Κολάι.

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *