Type to search

ΕΠΣ Αθηνών ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άγιοι Ανάργυροι – Άγιος Δημήτριος : «Νίκη και ανάσα για τους Αγίους Αναργύρους»

Share

Σε έναν αγώνα που τα είχε όλα οι Άγιοι Ανάργυροι κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 2-1 απέναντι στον Άγιο Δημήτριο , έφτασαν τους 10 βαθμούς και παρέμειναν ζωντανοί για την παραμονή τους στην κατηγορία


Σε ένα ματς με πολύ ένταση , τρία γκολ , δύο πέναλτι , μια αποβολή και πολλές χαμένες ευκαιρίες οι Άγιοι Ανάργυροι ήταν αυτοί που ευτύχησαν στο τέλος παίρνοντας το τρίποντο με 2-1 απέναντι στον Άγιο Δημήτριο με πρωταγωνιστή τον Κατσίβελα , ο οποίος σημείωσε δύο γκολ για την ομάδα του. Έτσι οι γηπεδούχοι διατήρησαν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία πλησιάζοντας στον έναν βαθμό τον Άγιο Δημήτριο.

Στο 25’ οι Άγιοι Ανάργυροι έπειτα από ωραία ενέργεια του Αρβανιτάκη κέρδισαν πέναλτι , στο οποίο όμως ο Ξαγοράρης δεν κατάφερε να ευστοχήσει με τον Κόρδα να αποκρούει. Στο τέλος του ημιχρόνου είχαν μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία με ένα σουτ του Κατσίβελα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Άγιοι Ανάργυροι μπήκαν αποφασισμένοι να κερδίσουν τον αγώνα χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στην αρχή του ημιχρόνου με τον Θεοδωράκη και τον Ξαγοράρη. Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι Άγιοι Ανάργυροι κέρδισαν νέο πέναλτι με τον Κατσίβελα αυτή την φορά να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πετυχαίνει και δεύτερο γκολ για την ομάδα του έπειτα από εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή . Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν ένα γκολ στο 81’ με τον Αρώνη διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο τερματοφύλακας του Αγίου Δημητρίου , Κόρδας δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα έπειτα από χτύπημα εκτός φάσης αφήνοντας έτσι την ομάδα του με 10 παίκτες.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΆΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Καμβύσης (80′ Ζαρκαδούλας), Κατσάρας, Γενίδογαν, Βασιλειάδης (73′ Χαραλάμπου), Κατσίβελας (89′ Σκοτόλλι), Αρβανιτάκης, Ξαγοράρης, Θεοδωράκης, Φωτόπουλος.

 

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ: Κόρδας, Πλάκα, Πλυτάς, Καρτσιώλας (75′ Φωτουλάκης), Τσάκος, Σκόνδρας (46′ Τάγκαλος), Αρώνης, Χαραλαμπόπουλος (67′ Νικολάου), Γιάσσα (46′ Ακαρέπης), Κόττας, Σαμπάνης.

ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *