Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Πήρε την νίκη η Κηφισιά σε ματς ροντέο με την Καλλιθέα

Share

Κηφισιά και Καλλιθέα , αναμετρήθηκαν στο Μιχάλης Κρητικόπουλος στην Καισαριανή , (19-12, 14:45) , στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super league 2 betsson  . Η γηπεδούχος ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς νικώντας με 1-0 , χάρη στο γκολ του Οικονομίδη στο 32ο λεπτό.

 Ο αγώνας

Το παιχνίδι της Κηφισιάς με την Καλλιθέα πραγματοποιήθηκε στο Μιχάλης Κρητικόπουλος για την 9η αγωνιστική της Super league 2 betsson . Οι δύο ομάδες έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους , καθώς είδαμε ένα παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες , και πάθος . Παρά το φτωχό 1-0 ,από το 32ο λεπτό με το γκολ του Οικονομίδη, η εικόνα του παιχνιδιού έδειξε  πως και οι δύο προσπάθησαν να παίξουν ,και έπαιξαν κατά διαστήματα , ωραίο ποδόσφαιρο , με τον αγωνιστικό χώρο να μην είναι σύμμαχος , καθώς δεν βρισκόταν και στην καλύτερη κατάσταση.

Πρώτο ημίχρονο

Η Κηφισιά μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά αιφνιδιάζοντας την Καλλιθέα η οποία μετά το πέντε  έδειξε να συνέρχεται και να παίρνει μέτρα στο γήπεδο. Σε γενικές γραμμές , το παιχνίδι ήταν άναρχο και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Η ομάδα των βορείων προαστείων πέτυχε γκολ στο 9ο λεπτό , με τον Φελίπε Σόουζα , το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ . Στο 20ο λεπτό ο Κονέ έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Φελίπε Σόουζα και τα αίματα άναψαν προς στιγμήν αλλά η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα .

Αν εξαιρέσουμε το σουτ του Πρίτσα στο πρώτο λεπτό, το οποίο απέκρουσε ο Στρεζος  , κάποιες κεφαλιές και διάφορα σουτ τα οποία δεν ανησύχησαν τους δύο τερματοφύλακες , το πρώτο ημίχρονο μας έδωσε μόνο το γκολ .

Δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο σκέλος , η αναμέτρηση ήταν ακόμα πιο νευρική , με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να πραγματοποιούν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και να δυσκολεύουν έτσι και την δημιουργία ρυθμού , αλλά και την δουλειά του διαιτητή. Η φάση που ξεχώρισε ανήκε στην Καλλιθέα και τον Μουνιέ , ο οποίος βρέθηκε αφύλακτος μπροστά από τον Κολοβούρη και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι . Εκτός και  από την ωραία εκτέλεση φάουλ του Κοντοχρήστου, και την εντυπωσιακή επέμβαση του Κολοβούρη δεν  έγιναν πολλά πράγματα στο ημίχρονο αυτό . Η ιστορία επαναλήφθηκε . Προσπάθειες για απειλή από στημένες φάσεις και για τις δύο ομάδες χωρίς να καταφέρνουν κάτι το ουσιαστικό.

Ο προπονητής της Κηφισιάς , κύριος Νίκος Κούστας , δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 57ο λεπτό μετά από σύσταση του τέταρτου στον διαιτητή για διαμαρτυρίες και ανυπακοή οδηγιών .

   Το κλείσιμο της αγωνιστικής και η συνέχεια

Η Κηφισιά ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς στο -7 από την κορυφή, και άφησε την Καλλιθέα στην 12η θέση με 9  η οποία , βέβαια έχει 3 αγώνες λιγότερους. Την επόμενη αγωνιστική , (29-12), η Κηφισιά θα φιλοξενηθεί από το Αιγάλεω , ενώ πριν από αυτό , έχει και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το κύπελλο , στην έδρα της. Η Καλλιθέα θα παίξει εντός με την ΑΕΚ B , επίσης στις 29-12.

Βαθμολογία Νότιου Ομίλου

Ομάδα         Βαθμοί   Αγώνες

  1. Λεβαδειακός: 20    8
  2. ΑΕΚ Β:18               8
  3. Καλαμάτα:15          7
  4. Ρόδος:15               8
  5. Αιγάλεω: 14           8
  6. Κηφισιά :13            8
  7. Χανιά:11                 9
  8. Εργοτέλης:11         8
  9. Παναθηναϊκός Β:10  8
  10. ΟΦ Ιεράπετρας:9     8
  11. Καραϊσκάκης:9         8
  12. Καλλιθέα:9                5
  13. Διαγόρας:9                9
  14. Αστέρας Βλαχιώτη:6   7
  15. Επισκοπή:5                8
  16. Ηρόδοτος :5               8
  17. Ζάκυνθος:1                 7

 

Συνθέσεις

Κηφισιά (Κούστας): Κολοβούρης, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης, Παπασάββας(76, Μικριτσιάν), Παυλάκης, Πρίτσας(67, Ντοριβάλ) , Φελίπε Σόουζα Φερέιρα(46, Καλλέργης), Τετέι(89,Κρητικός).

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρεζος, Κοντοχρήστος, Ρώσσι(67, Μαρουκάκης) , Ευαγγέλου, Ρέντζας, Τσιντώνης(91, Κύργιας) , Μπουλούλης(67 Κόστικα) , Μουνιέ, Χατζηδίμπας, Κονέ, Ποζατζίδης.

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Κύριος (Αρκαδίας), Δέτση (Αθηνών)

 

Νίκος Θεοδωράτος

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *