Type to search

Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α.Ε ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-Α.Ε ΜΟΣΧΑΤΟΥ 1-4:ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ

Share

Η Α.Ε ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ 1-4.

Στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Ά Κατηγορίας,σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Παραλίας Καλλιθέας,η ομάδα της Α.Ε Μοσχάτου επικράτησε άνετα του Ικάρου Καλλιθέας στο γειτονικό ντέρμπι  με 1-4.Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μοσχάτου παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από την ομάδα της Ελλάδας Ποντίων,ενώ η ομάδα της Καλλιθέας έπεσε στην 8η θέση με 15 βαθμούς.

Η Α.Ε Μοσχάτου μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα,αλλά στο 10ο λεπτό η ομάδα της Καλλιθέας με μια ξαφνική αντεπίθεση,κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πλασέ του Μέτα.Οι φιλοξενούμενοι δε πτοήθηκαν από αυτή την εξέλιξη και ισοφάρισαν 8 λεπτά αργότερα με προβολή του Θεοδοσίου ύστερα από πολύ καλή σέντρα του Hallyaxhiu.Σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μοσχάτου είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 38ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Τουφεξίδη.Φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα,καθώς υποστήριξαν ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο,ο ρυθμός του αγώνα έπεσε,καθώς η Α.Ε Μοσχάτου συνέχισε να έχει υπό τον έλεγχό της την αναμέτρηση,κατάφερε όμως να πετύχει 2 ακόμα τέρματα.Με τον Hallyaxhiu στο 60ο λεπτό και με τον Νιζαμή στο 75ο λεπτό να γράφει το τελικό 1-4.

Κορυφαίοι από τους νικητές οι Πασαλίδης,Θεοδοσίου και Hallyaxhiu ενώ από τους ηττημένους διασώθηκαν οι Τσαρούχας και Kalela.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Γιαννακαράκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ:Ηλιάδης, Κοντόπουλος ,Λιμήτσιος,Καραουλάνης,Τσαρούχας,Πλέσσας,Μέτα,Κρητικός,Kalela,Γραιός,Τσιλίκης

Α.Ε ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Μακρής,Σταύρου,Ξενιτόπουλος,Βαζαίος,Shoshari,Σιδηρόπουλος,Hallyaxhiu,Νιζαμής,Τουφεξίδης,Πασαλίδης,Θεοδοσίου

 

 

ΓΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *