Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

ΑΕΚ Β – ΟΦ Ιεράπετρας: Έμεινε όρθιος ο ΟΦΙ στην ματσάρα του Αιγάλεω

Share

Ισόπαλες με 2-2 αναδείχθηκαν ΑΕΚ Β’ και ΟΦ Ιεράπετρας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Super League 2

AEK B και ΟΦ Ιεράπετρας πρόσφεραν γκολ και θέαμα στο ”Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” του Αιγάλεω και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις στην αναμέτρηση καθώς έμειναν στο 2-2.

Με την ισοπαλία αυτή η ΑΕΚ παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του ΟΦΙ συνέχισε την καλή πορεία του, τον μήνα Δεκέμβρη όπου συγκέντρωσε τους 8 από τους 9 βαθμούς που έχει συνολικά στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 13η θέση, 3 βαθμούς προσωρινά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού

H εξέλιξη του αγώνα:

Με απουσίες παρατάχθηκε στην αναμέτρηση η Ένωση, καθώς ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν θα είχε στην διάθεσή του τους Σαμπανάτζοβιτς, Σταμούλη και Ραντόνια που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ενώ εκτός είχε μείνει επίσης ο Μιτάι και Χατζηεμμανουήλ.

Ο Σωκράτης Οφριδόπουλος παρέταξε την ΑΕΚ Β’ με τους Γκίνη, Μπούση, Κορνέζο, Λάτσι, Παρρά, Μπάμπη, Μουστακόπουλο, Γερολέμου, Χριστόπουλος, Γιούση, Κοσίδη

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και κείμενο που λέει "SUPER LEAGUE 2 Α.Ε.Κ MATCHDAY 19.12.2021 ΑΕΚ B vs Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 14:45 ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ ERTFLIX STARTING XI Π .Α.Ε. paπeTp 1970 35 77 ΓΙΟΥΣΗΣ ΚΟΣΙΔΗΣ 70 71 ΧΡΙΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ ৪০ ΜΟΥΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 32 ΜΠ ΜΠΑΜΠΗΣ 18 ΠΑΡΡΑΣ 15 ΛΑΤΙΙ 63 42 ΚΟΡΝΕΖΟΙ ΜΠΟΥΙΗΣ 30 ΓΚΙΝΗΣ SUBSTITUTES 81 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (GK) 94 ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ 34 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ 45 ΚΑΤΣΙΚΑΣ 46 ΡΟΥΚΟΥΝΑΚΗΣ 72 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ÎΠ . 90 ΑΜΟΥΡ 97 ΓΚΑΡΣΙΑ TZ.91 ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ LG Life's Good"

Ο Στάικος Βεργέτης παρέταξε την ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας με τους: Καραγκιόζη, Ντελορέντζι, Καρδάρη, Κοντοέ, Ντι Λορέντσο, Τορίμπιο, Λεμονή, Μεσιντόρο, Μπενίτεθ, Μπλανκ Καζάου, Αντερέγκεν.

Η ομάδα της ΑΕΚ Β’ ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στην αναμέτρηση μόλις στο 10ο λεπτό όταν ο Γιούσης με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Χριστόπουλο στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΙ, πλάσαρε εύκολα τον Καραγκιόζη και άνοιξε το σκορ.

Η εικόνα του παιχνιδιού μετά το 1-0 της ΑΕΚ Β’, άλλαξε, ο ΟΦ Ιεράπετρας ανέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχασε κάποιες κλασσικές ευκαιρίες και τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 25′ με τον Αντερέγκεν. Ο Σουηδός φορ του ΟΦΙ πέτυχε το 3ο του γκολ στο πρωτάθλημα όταν μετά από φάουλ από τα αριστερά, βρέθηκε στην περιοχή της ΑΕΚ και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1.

Η συνέχεια μετά την ισοφάριση της ομάδας της Κρήτης, ήταν ίδια. Ο ΟΦΙ είχε πλήρως τον έλεγχο του παιχνιδιού στο 33′ απείλησε την εστία της ΑΕΚ, όταν ο Μπλάνκο έκανε το γύρισμα από αριστερά και μπλόκαρε ο Γκίνης. Για να φτάσουμε στο 41′ όταν αρχικά ο Κορνέζος πάνω στην γραμμή έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Μεσιντόρο, ο ίδιος εκτέλεσε το κόρνερ ο Τορίμπιο με κεφαλιά κέρδισε στον αέρα τον Κοσίδη για να κάνει το 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΑΕΚ Β’ μπήκε πιο δυνατά χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει με αξιώσεις την ομάδα του ΟΦΙ.

Στο 65′ οι Κρητικοί έμειναν με 10 παίκτες καθώς ο Μπλάνκο αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από δυνατό μαρκάρισμα στον Μπάμπη.

Η εξέλιξη αυτή οδήγησε την ΑΕΚ Β΄ να πάρει μέτρα στο γήπεδο, ο Σωκράτης Οφριδόπουλος ρίσκαρε με την αλλαγή του συστήματος με δύο φορ.

Στο 82′ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Με το που μπήκε στο ματς ο Ιατρούδης απείλησε με το κεφάλι αλλά ο Καραγκιόζης έδιωξε σε κόρνερ. Στην συνέχεια η ΑΕΚ γύρισε ωραία την μπάλα, ο Γερολέμου με τρομερή κάθετη βρήκε τον Γιούση ο οποίος με ωραίο πλασέ έφερε το ματς στα ίσα.

Το παιχνίδι όμως είχε να προσφέρει και άλλες συγκινήσεις ακόμα. Καθώς η ΑΕΚ έψαξε μέχρι το τέλος το γκολ που θα της έδινε την νίκη στην αναμέτρηση και λίγο έλειψε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού να το πετύχει όταν ο Ιατρούδης βρήκε τον χώρο, σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του ΟΦΙ.

Φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Γιώργος Στογιάννος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *