Type to search

ΑΓΓΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Premier League:Αναβολή των αγώνων μέχρι το 2022 ζητούν οι ομάδες

Share

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση και απειλεί με λουκέτο το αγγλικό πρωτάθλημα. Την προσεχή Δευτέρα (20/12) οι ισχυροί άνδρες των ομάδων που απαρτίζουν την Premier League θα συζητήσουν και θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα μέσα στις γιορτές.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο Νησί το τελευταίο διάστημα είναι το γεγονός πως τα μισά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου έχουν αναβληθεί. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Μάντσεστερ Γιουναιτεντ- Μπράιτον, Σαουθαμπτον- Μπρέντφορντ, Γουότφορντ- Κρίσταλ Πάλας, Γουέστ Χαμ- Νόριτς και Εβερτον- Λέστερ.

Σημαντικό να αναφέρουμε πως λίγες ώρες πριν το ESPN είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας την πρόθεση των ομάδων της Premier League να αναβληθουν όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Αυτό με την πρώτη ανάγνωση σημαίνει ότι τουλάχιστον τρεις αγωνιστικές θα αναβληθουν, συνέπεια που με τη σειρά της θα επιφέρει πολλαπλές οικονομικές ζημίες στην Λίγκα. Σε αυτό όμως που αρκείται, προς το παρόν, η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος είναι να αναστέλλει τη διεξαγωγή μεμονωμένων παιχνιδιών με στόχο να οριστούν νέες ημερομηνίες

Από Βασίλης Κατσανιώτης

Πηγή Φωτογραφιών: www.england365.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *