Type to search

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Απόλλων Λάρισας:Aνακοίνωσε την πρόσληψη του νέου του προπονητή , Θωμά Γράφα

Share

Ο τέως προπονητής του Αιγάλεω , Θωμάς Γράφας , είναι ο εκλεκτός του Απόλλωνα Λάρισας για την θέση του τεχνικού.

Σε αναζήτηση προπονητή βρισκόταν η ομάδα της Λάρισας μετά το αρνητικό ξεκίνημα στην Super League 2 και την απόλυση του Αργεντίνου τεχνικού , Μαρσέλο Σράτσια .Η ΠΑΕ προχώρησε σε συμφωνία με τον 51χρονο Έλληνα κόουτς , ανακοινώνοντας με κάθε επισημότητα την συμφωνία των δύο πλευρών . O Aπόλλωνας βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 2 βαθμούς , στοχεύοντας με αυτή την αλλαγή να αλλάξει τα δεδομένα και να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον γνωστό προπονητή κ. Θωμά Γράφα.
Ο κ. Γράφας έρχεται στην Λάρισα με σκοπό να βοηθήσει για να ανακάμψει η ομάδα μας.

Άμεσος συνεργάτης του, θα είναι ο κ. Βαγγέλης Στουρνάρας, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Γεωργιάδης, που επιστρέφει στον Απόλλωνα μετά από έναν χρόνο περίπου.

Τον κ. Γράφα παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια του γηπέδου Φιλιππούπολης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ζητώντας από τους παίκτες να εντείνουν την προσπάθεια τους, για να βγάλουν την ομάδα, από την δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται αυτήν την στιγμή.

Παράλληλα μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τον απερχόμενο τεχνικό Marcelo Straccia τον οποίο χαρακτήρισε πλέον φίλο της ομάδας, ενώ με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, αναφέρθηκε και στον νέο προπονητή του Απόλλωνα, κ. Θωμά Γράφα.

Ο Γράφας μίλησε στα αποδυτήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας ότι πιστεύει ότι το υλικό που υπάρχει θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να αναρριχηθεί βαθμολογικά στη συνέχεια και έπειτα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση.

 

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΥΛΟΥ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *