Type to search

ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ Κεντρική ΟΦΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΟΦΗ-ΑΡΗΣ 1-1: Χαμένοι και οι δυο

Share

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με κεφαλιά του Πασαλίδη στο 15’, από λάθος έξοδο του Κουέστα, έκανε διαχείριση στη συνέχεια, αλλά ο Άρης -που «πέταξε» ένα ημίχρονο- «έκλεψε» τον βαθμό, με πέναλτι του Γκάμα στο 90′.

ΟΦΗ και Άρης ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», σήμερα (16/12) το απόγευμα στο πλαίσιο της μεσοβδόμαδης 14ης αγωνιστικής της φετινής Super League 1.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν από την γκάφα του Κουέστα και την κεφαλιά του Πασαλίδη, χάρη στην κεφαλιά-ασίστ του Βούρου στο 15’ και ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο αλλά… μέχρι εκεί.

Με τους «κίτρινους» να βελτιώνονται στην επανάληψη, έχοντας κάνει και δύο αναγκαστικές αλλαγές, να ψάχνουν το γκολ και τελικά να το βρίσκουν, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αποτέλεσμα, πάντως, που δεν βολεύει κανέναν από τους δύο, αφού κράτησε τον μεν ΟΦΗ έκτο, τον Άρη έβδομο, αμφότερους δε μακριά από τη νίκη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ενώ θα μπορούσαν να προσπεράσουν/πιάσουν τον Παναθηναϊκό αν κέρδιζαν.

Παναγιώτης Τριαντόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *