Type to search

Κεντρική Ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Super League 1: Μάχη στην Κρήτη για ΟΦΗ και Άρη, για την ”επαφή” με την κορυφή στην Νίκαια η ΑΕΚ

Share

Η 14η αγωνιστική της Super League Interwetten ολοκληρώνεται το απόγευμα της Πέμπτης (16/12) με δύο αναμετρήσεις

Στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της τρίτης μέρας της 14ης αγωνιστικής ( 17.00 ) ο ΟΦΗ υποδέχεται στην Κρήτη τον Άρη. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με τον ΟΦΗ να μην έχει αγωνιστική δραστηριότητα το προηγούμενο σαββατοκύριακο λόγω της αναβολής της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα.

Στα αγωνιστικά ο ΟΦΗ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Νέιρας, Ντουρμισάι, Διαμαντής, Ουές και Σωτηρίου, ενώ αντίθετα επιστρέφει στην αποστολή ο Πραξιτέλης Βούρος. Στην αντίπερα όχθη για τον Άρη θα απουσιάσει ο Μπερτόγλιο που είναι τιμωρημένος.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής ( 19.30 ) ο Ιωνικός θα υποδεχτεί στην Νίκαια την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που είναι κομβικής σημασίας για την Ένωση μετά την απώλεια βαθμών στην Τρίπολη καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος η διαφορά από την κορυφή θα είναι πλέον διψήφια.

Για τον Ιωνικό θα απουσιάσουν ο Τουράμ λόγω τραυματισμού καθώς και οι τιμωρημένοι Μύγας και Ρομαό. Για την ”Ένωση” επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λιβάι Γκαρσία όμως δεν είναι διαθέσιμοι ο Μοχαμάντι, ο οποίος υπέστη ελαφριά θλάση στον αριστερό προσαγωγό, οι τραυματίες Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλος, καθώς και ο τιμωρημένος Σιμόες.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου

  • 17:00 Super League Interwetten: ΟΦΗ – Άρης / COSMOTE SPORT 2HD
  • 19:30 Super League Interwetten: Ιωνικός – ΑΕΚ / COSMOTE SPORT 1HD

Γιώργος Στογιάννος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *