Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Κράτησε το αήττητο με άνεση

Share

Ένας εκπληκτικός Ολυμπιακός σκόρπισε στους 5 ανέμους την Μπάγερν Μονάχου με 83-60, κράτησε απόρθητο το ΣΕΦ και ονειρεύεται τετράδα.

Ο αγώνας δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης καθώς οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με το πόδι στο γκάζι και με άμυνα για σεμινάριο καθήλωσε τους Γερμανούς σε ρόλο κομπάρσου. Το αρχικό 26-10 του πρώτου δεκαλέπτου έδειχνε ακριβώς την εικόνα των δυο ομάδων και ουσιαστικά έδειξε και τον νικητή καθώς οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν εξαιρετικά στην επίθεση,  αλλά ακόμα καλύτερα στην άμυνα τελειώνοντας το ημίχρονο με 49-24 και ουσιαστικά τελείωσαν το ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε να μας δείξει κάτι πολύ διαφορετικό καθώς όσο και αν χαλάρωσαν στην επίθεση οι γηπεδούχοι, η Μπάγερν δεν μπορούσε να βρεί απαντήσεις και μοιραία η διαφορά έφτασε και στους 34 πόντους.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν τελείως διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς οι άμυνες και των δυο ομάδων είχαν χαλαρώσει και απέμενε μόνο να μάθουμε την τελική διαφορά. Η μπίλια έκατσε στο 83-60 και οι δυο ομάδες άρχισαν να σκέφτονται τους αγώνες της Παρασκευής, όπου οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενήσουν στο ΣΕΦ την Βιλερμπάν και οι Γερμανοί θα δοκιμαστούν στο Βελιγράδι με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Ολυμπιακος:Γουόκερ 13,Ντορσευ 10,Λαρεντζάκης 15,Φάλ8, Σλούκας 8,Μαρτιν 8,Βεζένκοφ 16,Πρίντεζης, Παπανικολάου 4,Ζαν Σαρλ, Μακ Κίσικκ 3

Μπαγερν Μονάχου:Μπάμπη, Ντεπόν Τόμας 9,Γουόλντεν 2,Ρίβερς 5,Χάντερ 9,Τζαραμάτζ 6,Λούτσιτς 8,Ομπστ 8,Τζέντοβιτς 3,Ρούμπιτ 10,Σίλινγκ

Αποτελέσματα:ΤΣΣΚΑ Μοσχάς-Ούνιξ Καζάν 67-88

Ζαλγκίρις Κάουνας-Μονακό 98-107

Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου 83-60

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *